Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A transzneműek felé nyit az anglikán egyház

2017. július 10. 20:28

LONDON, 20:28

Az anglikán egyház aláfeküdt az LMBTQ-propagandának, és a transzneműek törpekisebbségét próbálná magához csalogatni.

Az anglikán egyház zsinata a transznemű emberek felé nyitna, mégpedig úgy, hogy külön istentiszteletet tartanának azok számára, akik nemet váltanak. A négynapos zsinaton az anglikán klérusban négy szavazat támogatta, egy pedig ellenezte a kezdeményezést.

A zsinat, felismerve annak szükségességét, hogy a transznemű embereket is be kell fogadnia az egyháznak, arra szólítja fel a püspököket, hogy az országosan tartott istentiszteleteket adott esetben igazítsák a hívek nemi átváltozásához.”

Lancaster város lelkésze a következőképp nyilatkozott:

remélem, egy erőteljes állítást tudunk ezzel megfogalmazni. Hiszünk abban, hogy a transznemű embereket Isten teremtette, és szereti őket.”

Korábban voltak elképzelések arról, hogy az anglikánok a transzneműeket újrakeresztelnék,ugyanakkor jelen pillanatban úgy tűnik, ezt a kezdeményezést hanyagolni fogják, hiszen a yorki érsek szerint „az emberek nemeken túli lények, akárcsak Isten, a keresztelés azonban csak egyszer történhet meg.” Az anglikán egyház ezért most a transzneműek iránti nyitás keretében új irányelveket dolgoz ki, várhatóan a következő három éven belül ültetik át a gyakorlatba elképzeléseiket.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére