Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kétharmad
 
 
 
 

A szlovák kormányfő kiállt a magyar emberek döntése mellett

2018. április 17. 15:10

Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök rendesen helyretette a Bloomberg tudósítóját, aki arról faggatta, helyesen látja-e Brüsszel, hogy meg kell büntetni Magyarországot, miután történelmi győzelmet aratott Orbán Viktor.

Hiába hazudják a hazai liberálisok az ellenkezőjét, már a Bloomberg nemzetközi tudósítója is arról beszél, az Európai Unió azt fontolgatja, hogy büntetésképpen (!) megvonja Magyarország szavazati jogát, miután Orbán Viktor kétharmados győzelmet aratott.

Tehát a Soros György befolyása alá tartozó Brüsszel nemcsak a nemzeti szuverenitást és a demokratikus választások eredményét nem veszi figyelembe, hanem már nyíltan arról beszél, hogy

elégtételt kell venni az magyarokon."


Ez persze a szlovák kormányfőnek, Peter Pellegrininek nem tetszett, aki a provokatív, sugalmazó kérdésre nemcsak diplomatikus, hanem teljes mértékben helytálló, a nemzeti szuverenitást szem előtt tartó választ adott a tudósítónak, jelezvén, nem ártana kicsit visszább venni a brüsszelita mellényből.

Mint mondta, "Magyarország a szomszédunk, ezért azt kell mondanom, nem a mi feladatunk, hogy az ottani ügyeket kommentárral illessük.

Hiszen Brüsszelben sok szó esik a törvények betartásáról és a demokrácia tiszteletéről. [...] Magyarországon a múlt hétvégén demokratikus választások zajlottak le, amely a magyar emberek döntését tükrözte. Ezt az eredményt pedig tiszteletben kell tartanunk."

Korábban megírtuk, Soros György és az általa dróton rángatott nemzetközi szervezetek nyomása ellenére futószalagon érkeztek a gratulációk a honi liberálisok szerint "elszigetelt" Orbán Viktornak. A teljesség igénye nélkül íme a lista:

 • Vlagyimir Putyin (orosz elnök),
 • Benjámin Netanjahu (izraeli miniszterelnök),
 • Boris Johnson (brit külügyminiszter),
 • Emmanuel Macron (francia elnök),
 • Marine Le Pen (Front National),
 • Matteo Salvini (Lega Nord),
 • Silvio Berlusconi (FI),
 • Sebastian Kurz (osztrák kancellár),
 • Horst Seehofer (CSU),
 • Angela Merkel (német kancellár),
 • Jörg Meuthen (AfD),
 • Beatrix von Storch (AfD),
 • Heinz-Christian Strache (osztrák alkancellár),
 • Geert Wilders (PVV),
 • Giorgi Kvirikasvili (grúz miniszterelnök),
 • Csen Sze-csing (Bank of China elnöke) 
 • és Mateusz Morawiecki (lengyel miniszerelnök).

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Gál Kinga kiosztotta az EU-t, amiért az engedi, hogy a románok szívózzanak a székelyekkel

Gál Kinga fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament Kisebbségi Munkacsoportjának ülésén beszélt a székelyek helyzetéről.

Szélsőbalosok ellen nyomoznak, mert megtámadták a migránserőszak ellen tüntetőket

Szélsőbalosok ellen nyomoznak, mert megtámadták a migránserőszak ellen tüntetőket

amerika, london, párizs

Kandelben a migránserőszak ellen tüntettek, amikor az Antifa szélsőbaloldali mozgalom tagjai inzultálni kezdték a demonstrálókat, végül annyira elmérgesedett a helyzet, hogy a rendőröknek kellett közbeavatkozni. Több nyomozás is folyik az ügyben.

Ausztria úgy döntött, erősíteni kell a határvédelmet

Herbert Kickl osztrák belügyminiszter a Salzburger Nachrichten című lapban csütörtökön megjelent interjújában helyezte kilátásba a határellenőrzés szigorítását.

A Momentum mindenkit hülyének néz

A Momentum mindenkit hülyének néz

kinyílott a pitypang

Egyértelműen kiderült, hogy a kicsi SZDSZ, a Momentum nem egyszerűen kamuzik bizonyos dolgokról, de konkrétan szándékosan hazudik is. Most éppen az derült ki, hogy ordas hazugság a Fekete-Győr Andrásék által úton-útfélen hangoztatott mese a naponta belépő 1000 új tagról.

Németországban a muszlimok azért kampányolnak, hogy ne tiltsák be a fejkendőt a gyerekeknél

Németországban a muszlimok azért kampányolnak, hogy ne tiltsák be a fejkendőt a gyerekeknél

amerika, london, párizs

Az osztrák kormány azon dolgozik, hogy Ausztriában a következő tanévtől már ne viselhessenek fejkendőt az óvodás és általános iskolás gyerekek. Németországban is hasonló intézkedés van készülőben.

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

kétharmad

Egyre kínosabb pillanatokat kénytelen átélni nemcsak a Jobbik vezetése, hanem a párt szavazótábora is, annyira összevissza nyilatkoznak a pártelnöki pozícióért versengő alelnökök. Most éppen a Budaházy György mellett való kiállás okozott zavart a Jobbikban.

Így kell értelmezni a Budaházy-per fejleményeit

Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő tömören és érthetően foglalta össze a közel egyórás bírósági indoklást, melynek keretében hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtábla.

Megindult az offenzíva Hadházy Ákos ellen

Megindult az offenzíva Hadházy Ákos ellen

kétharmad

Schiffer András, az LMP korábbi vezetője interjút adott a 168 Órának, amiben élesen bírálta Hadházyt. Elmondása szerint komoly hiba volt tőle, hogy bevitte a pártba a most már távozó társelnököt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére