Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A senkikről

Apáti Bence

2018. május 8. 18:58

A 21. századi civilizációban nem lehet csak úgy, minden következmény nélkül pofán verni valakit, aki a halott szüleink emlékét gyalázza. 

Ugyanis jogállamban élünk. 

Vannak rendfenntartó erők, és vannak törvényeink, amiket be kell tartanunk. 

Még akkor is, ha időnként nagyon nehezünkre esik betartanunk ezeket a törvényeket. 

Mint például most is. 

Történt, hogy egy-két senki betért az R56 nevű kocsmába provokálni, majd a provokációjuk eredményét felrakták a nem kinyomtatott, hanem a virtuális térben lévő internetre. 

Erről született is egy cikk Vésey Laci tollából, mely cikk alatt megjelent a két senki is, és kommentek formájában folytatták a kötekedést. 

Rájuk most tényleg nem vesztegetnék sok szót, legyen elég annyi, hogy az egyik – a kisebbik, de szebbik – igazi haladó, liberális újságíróhoz méltó módon nekiállt vadul buzizni szerény személyemet. De ez tényleg nem fontos, ráadásul megszoktam már, hiszen a Magyarországon garázdálkodó liberális újságírók, ha épp nem a kisebbségek jogaiért aggódódnak, vagy nem a melegházasság engedélyezését ünneplik szivárványos profilképpel, esetleg épp nem arról írnak kétségbeesett hangvételű publicisztikákat, hogy Alföldi Róbertet 3 kommentelő lebuzizta, akkor az én nemi identitásomat kérdőjelezik meg. Pusztán azért, mert a másik oldalon állok. Politikai alapon buziznak. Ami kiválóan megmutatja, hogy mennyire tekinthetőek hitelesnek azokban az esetekben, amikor sírásra görbülő szájjal írogatnak a bezárkózó és gyűlölködő, homofób magyarokról. No meg azt is, hogy mekkora sötét bunkók. Műveletlen tahók ők, akik bár a “bunkó, vidéki suttyókat” hibáztatják a választási kudarcukért, mégis a mocskolódó trollok szintjére süllyedve buziznak egy táncost. Így röhögcsélnek:

 “hö-hö, érteeed.. balettos, hö-hö.. érted, hö-hö.. buuuuziiii. Szakadok gecc..”

A liberális értelmiség. 

Seregi, Dózsa Imre, Keveházi Gábor és Fülöp Viktor országában. 

Azonban ebben tényleg semmi újdonság sincs, úgyszólván nem bír semmiféle hírértékkel. 

Azonban kisvártatva a kommentelők között megjelent egy harmadik senki, bizonyos Zimon András televíziós szerkesztő, és olyan ámokfutást rendezett, hogy még most is ökölbe szorul a kezem, ha eszembe jut. 

Zimon nevéhez olyan műsorok fűződnek, mint a Hír TV-n futó Csörte és a Szabadfogás. 

Annál a Hír TV-nél dolgozik, amire az ottmaradtak előszeretettel hivatkoznak, mint az igazi polgári-konzervatív értékek Őrzőjére. Így, nagybetűvel. Áhítattal suttogva. 

Jött Zimon, és ezzel a cizellált gondolattal fordult felém. 

Mutatom:

“Apáti Bence te vagy az, akinek volt egy szerencsétlen lúzer faterja, aki nem volt képes a gyerekeit normális ruhába járatni, te meg emiatt rühelled ezt az egész világot, ami körülvesz! Végre projektálhatod a gyerekkorban átélt sérelmeid, nyomorod mindenkire, aki legalább nem volt akkora lúzer, hogy felneveljen pár gyereket! Mentális egészségben! Fasza!(..)"

Ehhez nehéz mit hozzáfűzni, Zimon. Legfeljebb annyit, hogy megboldogult édesapám József Attila és Táncsics Mihály-díjas író-költő volt. Te meg egy senki. 

Saját jogon is egy senki, de édesapámhoz képest viszont már egy utolsó senki vagy. 

Aki megérdemelné, hogy addig üssem, amíg össze nem hugyozza magát. 

De jogállamban élünk, és jelenleg minden erőmre szükségem van, hogy betartva a törvényeinket, ne vágjalak pofán. 

Az utóbbi napokban az elmúlt 37 évem legkeményebb harcát vívom. Saját magammal. 

Nagyon drukkolj, hogy győzzön a jobbik énem! 

A buzizó és a halott apám emléket gyalázó senkiket foglalkoztató sajtóorgánumoknak pedig további, eredményekben gazdag, jó munkát kívánok. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

Kiderült, mégsem egy átlagos hajléktalan késelt és lövöldözött Franciaországban

amerika, london, párizs

Miután kedd este négy ember súlyosan megsérült egy ismeretlen tettes által elkövetett marseille-i késes támadásban, a bevándorláspárti média már kész tényként közölte, hogy nincs ok az aggodalomra, csupán egy hétköznapi hajléktalanról van szó. Ez azonban nem volt igaz.

Tarlós István útépítési programot indít az összes budapesti földút leaszfaltozására

Szilárd útburkolattal látják el az összes budapesti földutat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak az aszfaltozásra - jelentette be Tarlós István. A budapesti főpolgármester emellett még repülészárlat elrendelését is kezdeményezi az éjfél és reggel öt óra közötti időszakra a Liszt Ferenc repülőtér környékén lakók nyugalma biztosítása érdekében.

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak

amerika, london, párizs

A nyíltan bevándorláspárti német Zöldek azt követelik Webertől, hogy rakja ki a Fideszt az Európai Néppártból. Hans-Peter Friedrich, a német szövetségi parlament alsóházának, a Bundestagnak a bajor konzervatív alelnöke viszont határozottan visszautasította pénteken Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök azon megjegyzését, hogy a Fideszt ki kellene zárni az európai pártcsaládjából.

Tibi atya, az örök kamasz

Tibi atya, az örök kamasz

piszkostizenkettő

Tibi atya, ez a grafikai eszközökkel létrehozott, interneten fellelhető alkoholista pap, ez a be nem azonosítható - épp ezért bátor - entitás ismét szerepzavarba esett, és a pucér nős vicceken, a seggrészegen hasra esős poénokon röhögcsélés, no meg a bögre és pólóárusítás mellett belekotnyeleskedett a felnőttek dolgába.

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek"

Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.

Kezdik belátni a németek: nem lehet mit kezdeni az afrikai migránsokkal

Egyre több migránst toloncolnak ki a németek, miután belátták: nem lehet ennyi képzetlen migránst befogadni.

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

amerika, london, párizs

A brit kormány határozottan elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik harcosának felesége visszatérjen a szigetországba, azonban Jeremy Corbyn szívesen látná Nagy-Britanniában.

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

amerika, london, párizs

Az uniós határvédelmi ügynökség saját statisztikájában kénytelen volt elismerni, hogy az olasz belügyminiszter bevándorlásellenes politikája sikeres.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére