Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A pillanat-környezetvédők

2018. augusztus 24. 12:30

A pillanat hamar elszáll.

Az elmúlt hetekben mindenhonnan az záporozott az emberre, hogy mennyire káros a műanyag, milyen lassan bomlik le, illetve hogy hamarosan több műanyag lesz a tengerben, mint hal. Aki akarta, az sem tudta elkerülni a látványos képeket, videókat, beszámolókat. Mindenki sivalkodott is egy sort, hogy hát igen, az emberek milyen felelőtlenek, tönkreteszik a saját élőhelyüket, ez milyen szörnyű, blabla. Senkinek sem jutott eszébe, hogy saját magának mi a szerepe ebben, mindenki csak "az emberek" néven emlegette a műanyaghasználókat. Aztán az elmúlt napokban Magyarországon hirtelen mindenki nagy környezetvédővé avanzsálódott. Legalábbis a szavak útján néhány óra/perc erejéig. Aztán feledésbe merült az egész. 

Mert amikor nem kapott ingyenesen műanyag zacskót a boltban, amibe belepakolhatta volna cuccait, a hirtelen környezetvédővé avanzsálódott emberünk kiakadt. Hiszen ez azt jelenti, ha el akarja pakolni a megvásárolt termékeit valamibe, akkor 300 forintért vennie kell egy vászontáskát. Szidja a boltot, szidja az eladót, hogy mit képzelnek magukról. Gondoltam én, egyedi eset, mindenhol vannak idióták. Majd látom, hogy egy helyi csoportban egy, a boltban dolgozó eladó külön posztot szentel annak, hogy sajnos minden egyes nap előfordul, hogy valaki kiakad azon, hogy nincs ingyen a műanyag zacskó és a hirtelen jött dühét az eladón próbálja meg levezetni. Ezért arra kérte a vásárlókat, hogy gondolják át a helyzetet, legyenek tudatosabbak és hozzanak magukkal táskát/szatyrot, vagy ne háborodjanak fel azon, hogy plusz 300 forintot ki kell adniuk egy vászontáskáért, amit egyébként később is használhatnak. A kommentek alatt persze megint mindenki okézik, meg megy az egyetértés. 

Aztán a 300 forintos vászontáskán kiakadó emberünk kilép a boltból, a blokkot pedig elhajítja a földre. Jó helyen van az ott, majd a szél továbbfújja. 

És hányszor látni ilyet zsebkendővel, csokipapírral, cigicsikkel, de a sor végtelen.

Ezek az emberek még a saját környezetüket, lakhelyüket sem tisztelik meg azzal, hogy tisztán tartsák, de ha kell, nem restek néhány percig környezetvédővé avanzsálódni és sivalkodni egyet, hogy mások milyenek. Ezek a mások...

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére