Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A német titkosszolgálat máris beépült az AfD ifjúsági szervezetébe

2018. szeptember 5. 13:30

BRÉMA, 13:30

A torz német közállapotokat mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy a liberális közvélemény azt kérte a német belügyi hírszerzéstől és elhárítástól, hogy figyelje a legnagyobb bevándorlásellenes párt ifjúsági szervezetét, illetve hárítsa el, ha szükséges.

Megfigyelés alá vette az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű német ellenzéki párt ifjúsági szervezetének brémai és alsó-szászországi tagszervezetét a helyi tartományi alkotmányvédelmi hivatal – jelentették be korábban az illetékesek.

Az alkotmányvédelmi szakmai elemzés "egyértelmű" eredményre vezetett, "ezek az emberek a közelmúltban többször leleplezték magukat", üzeneteik tartalma "tiszta rasszizmus" – áll a közleményben, amely szerint a megfigyelés már augusztus végén elkezdődött.

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa a többi között hozzátette, hogy az utóbbi hónapokban felerősödtek a brémai német ifjúsági szervezetek közti tapasztalatcserék intenzitása.

Az SPD-s politikus egyebek mellett hozzátette: az alsó-szászországi Junge Alternative "olyan világképet képvisel, amelyben rendszerszerűen értéktelenként állítják be és rágalmazzák a kisebbségeket, köztük a menekülteket vagy a homoszexuálisokat".

Fotó: AFP

A Junge Alternative tiltakozott a brémai és az alsó-szászországi tagszervezet megfigyelése ellen, és jogi lépéseket jelentett be.

Az AfD szövetségi szintű nemzetbiztonsági megfigyeléséről többször volt már vita a német nyilvánosságban azóta, hogy 2013-ban megalakult a jobboldali német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és bajor testvérpártja, a Keresztényszociális Unió (CDU) szövetségétől jobbra álló párt. A vita a napokban új lendületet vett, miután a szövetségi kormány menekültpolitikájának és bevándorláspolitikájának erőteljes bírálatára összpontosító AfD és az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű, szélsőjobboldaliként számontartott mozgalom híveinek egy csoportja együtt menetelt egy demonstráción a szászországi Chemnitzben.

Harald Neymanns belügyminisztériumi szóvivő hétfőn Berlinben elmondta: a nemzetbiztonsági szolgálat jelenleg nem rendelkezik elégséges információval ahhoz, hogy az alkotmányos rendet fenyegető veszélyek elhárítása érdekében megfigyelést kezdjen az AfD egészével szemben.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

amerika, london, párizs

A fiatal gimnazistákat aljas módon próbálták megszégyeníteni a Trump-ellenes liberálisok, azonban ez nem sikerült nekik. Most pedig Donald Trump meghívta őket a Fehér Házba.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Súlyos vereséggel a tizedik helyen zárta a kézilabda-világbajnokságot Magyarország

Sajnos nem volt remény a helyosztóra, Norvégia sokkal jobban játszott, sokkal hatékonyabban használta ki a helyzeteit, mint Magyarország.

Századvég: nem sérthették meg a már 2016-ban elítélt Ahmed H. jó hírnevét a Nemzeti Konzultációban

Századvég: nem sérthették meg a már 2016-ban elítélt Ahmed H. jó hírnevét a Nemzeti Konzultációban

kétharmad

A Századvég elemzése szerint Ahmed H. jó hírnevét nem is sérthette meg a bíróság.

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

pszicho

Ha beszélgetésbe elegyedne egy libsivel, feltétlenül használja.

A libsik szerint ilyen az igazi köztévé

A libsik szerint ilyen az igazi köztévé

amerika, london, párizs

Egy csöppet túltolták a dolgot Olaszországban.

Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

amerika, london, párizs

Egyre több helyen üti fel a fejét a reakciós baloldal. Mao Ce-tung, Che Guevara, Fidel Castro mentegetése már nem elég a marxisták, a trockisták és az Antifa-szimpatizánsok számára. Mostanra odáig jutottunk, hogy a szélsőbaloldal a "szent cél" érdekében legitimálja az erőszakot. Amerikában, Európában és idehaza is. Képriport a marxisták, az anarchisták és az Antifa poklából, az athéni Exarheiából.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére