Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A Migration Aid-esek shortolhatják a magyar jogállamiságot

Ifj. Lomnici Zoltán

2018. szeptember 6. 18:00

Atyamesterük módszerét átvéve, aki részvényekkel shortolt, ők a jogállamiság adta keretekkel játszadoznak. A bíróság azonban több szempontot mérlegelve akár meg is tagadhatja az új párt bejegyzését.

A magyar emberek megtanulhatták, hogy a balliberális, kozmopolita erők már többször próbálkoztak – nem ritkán külső segítséggel – megvezetni a nemzetet; 1948-ban a demokratikus alapelveket lábbal tipró puccsszerű kommunista hatalomátvétel vagy éppen 2006-ban a konzumbolsevikok választási hazugságai által kicsikart győzelem jó példaként szolgálhat erre. Csak a mecénások változnak, a XX. században a Szovjetunió volt a Nagy Testvér, most pedig Dzsordzsi bácsi az. 

Így persze nem felróható, ha eleve gyanakvással, bizalmatlanul tekintünk minden újabb kísérletükre, legyen az nagyszabású vagy éppen szerényebb akció.

Vélhetőleg az utóbbiba sorolható az egyébként a köznyelvben a Soros-hálózathoz tartózónak vélt egyik szervezet párttá alakulásának története, amely általuk előadottan a jogszabályok nyilvánvaló megkerülésének szemérmetlen szándékán túl azt a jelentéstartalmat is hordozza, hogy a megváltozott jogszabályi környezetben nem éri meg (ál)civil keretek között Magyarországon a többség akarata ellenére bevándorlásszervezést folytatni. Hiszen az Éjjeli Őrség egyik alapítója – aki elárulta, hogy Soros György célja a tőkemaximalizálás és a politikai befolyásszerzés (ezt eddig is tudtuk..) –, amikor átsétált a menekültekkel zsúfolt Keleti pályaudvaron úgy érezte, valamit tennie kell. Ezt olvashatjuk a formálódó pártkezdemény honlapján. Úgy tűnik azonban, hogy ezt a tevékenységet magasabb szintre emelve nem kívánnak az érintettek a bevándorlási különadó által hozzájárulni a migráció már eddig is magas hazai költségeihez, így kihasználják azt a jogi lehetőséget, hogy nem lehet a különadó alanya párt vagy éppen pártalapítvány. 

Megjegyzendő azonban, hogy nemcsak adó-, hanem büntetőjogi következményekkel is szembe kell nézzen az, aki nem megengedett bevándorlásszervezést folytat hazánkban a Stop Soros törvénycsomag elfogadása óta, ami szintén kihívások elé állíthatja az Éjjeli Őrség tagjait. Az szintén problémát jelenthet, hogy párt vagyoni hozzájárulást külföldi szervezettől és nem magyar állampolgártól nem fogadhat el. Ugyanez vonatkozik a névtelen adományokra is.

Magyarországon a pártalapítás 1989 óta egységes és változatlan keretek között zajlik, röviden 10 fő egybehangzó akaratnyilatkozata és bírósági jóváhagyás kell hozzá. Ez utóbbi azonban nem automatikus, volt olyan eset, hogy az általános erkölcsi elvek sérelme, a joggal való visszaélés érdemi fennállta vagy éppen olyan szempont alapján hiúsult meg a bejegyzés, hogy az „méltatlan asszociációkra” adott volna alapot, azaz a pártalapítás társadalmi üzente káros folyamatokat generálhatott volna. (Jelen esetben az, hogy alapítson mindenki pártot, aki ilyen vagy olyan módon, de ki akar bújni a közterhek megfizetése alól.)

Soros György spekulánstól és a híveitől egyébként közismerten nem áll távol ez a fajta ügyeskedés. A milliárdos Magyarországon állomásozó ügynökszervezetei rövid távon rendre kihasználják (a gazdasági kifejezés szerinti shortolás értelmében kölcsönveszik) a magyar jogállamiság nyújtotta lehetőségeket, hogy aztán, ha már nem szolgálja céljaikat, elengedjék és új nyerészkedési pozíciókat keressenek. Így alakulhatott ki hazánkban egy külföldről finanszírozott, virágzó rászorulóbiznisz, migránsbiznisz és diplomabiznisz és úgy tűnik újabban felmerülhet a pártalapítási biznisz lehetősége is.

Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállíthassuk, és ezt az intézményesített csalássorozatot visszaszorítsuk, még sok feladat áll előttünk. Ennek része lehet egy deklarált jogkikerülés bírósági döntés általi megakadályozása.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

hajrá, magyarok!

A Fradi Debrecenbe, a Honvéd Miskolcra utazik az NB I. 21. fordulójában.

Strache harcot hirdetett az iszlamista antiszemitizmus ellen

Strache harcot hirdetett az iszlamista antiszemitizmus ellen

amerika, london, párizs

A politikai iszlámmal és az ahhoz köthető antiszemitizmussal is leszámolna az osztrák alkancellár.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

century-on

A Facebook követi és listázza azokat a felhasználókat, akiket "kockázatosnak" ítél, különös tekintettel azokra, akik a cég valamely dolgozóját, vezetőjét fenyegették meg.

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

amerika, london, párizs

Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump amerikai elnök annak érdekében, hogy a kongresszus megkerülésével előteremthesse a mexikói határra ígért fal megépítéséhez szükséges pénzösszeget.

Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt

Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt

kétharmad

Szülesztő program, fércmű, szemétség, asszonyhitel - ilyen szavakkal illették az ellenzékiek a kormány által meghirdetett hétpontos családvédelmi akciótervet.

A bevándorlókat választaná az osztrák baloldal az emberek biztonsága helyett

A bevándorlókat választaná az osztrák baloldal az emberek biztonsága helyett

amerika, london, párizs

Herbert Kickl belügyminiszter biztonságpolitikai okokból módosítaná az osztrák alkotmányt, ám ehhez az ellenzéki képviselők szavazataira is szüksége lenne. A szocialisták és a liberálisok azonban egyelőre nem támogatják a szigorításokat.

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

kétharmad

Karácsony Gergelynek a zsidók listázását mentegető kijelentése után most nem az a kérdés, hogy bocsánatot kért vagy sem, hanem az a kérdés, hogy megvan-e az az erkölcsi alap, hogy együtt induljanak egy választáson vagy nincs - mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija az Echo TV G. Fodor Gábor által vezetett "A nyolcas" című műsorában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére