Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A "Büszke fiúk" esete az "antifasiszta" terrorizmussal

Megadja Gábor

2018. november 23. 14:07

A Proud Boys azért lett céltáblája az Antifa-militánsoknak, mert tagjai roppant hatékonyak voltak. Ahogy mottójuk is mondja: "mi nem kezdünk verekedéseket - befejezzük azokat". Ez annyit jelent, hogy megvédik magukat.

A „Büszke fiúk” (Proud Boys) nevű szervezetet valószínűleg kevesen ismerik itthon. Az Egyesült Államokban jól ismert politikai megmondó-komikus, Gavin McInnes alapította, aki korábban a Rebel Media sztárja volt. A Proud Boys „nyugati sovinisztaként” határozza meg magát, és mint honlapjukról is kiderül, mindenkit szívesen látnak, aki elkötelezett a nyugati értékek mellett.

Ezt a baloldali fake news-média persze úgy fordította le, hogy ez egy náci szervezet, akik a „fehér felsőbbrendűséget“ támogatják. Természetesen mindent így fordítanak le, ami nem tetszik nekik. A valóságban pedig ezek egyszerű közösségek az Egyesült Államoktól Izraelig, amelyben vannak feketék, ázsiaiak, homokosok, fehérek vegyesen. És ami még fontosabb, rendkívül veszélyes tevékenységeket űznek: leginkább eljárnak sörözni.

A Proud Boys azért lett céltáblája az Antifa-militánsoknak, mert tagjai roppant hatékonyak voltak. Ahogy mottójuk is mondja: „mi nem kezdünk verekedéseket – befejezzük azokat“. Ez annyit jelent, hogy megvédik magukat. Ez az önvédelem vált „agresszióvá“ a progresszív establishment szemében, szerintük a szervezet veszélyes, mert például nem hagyták, hogy Lauren Southernt vizeletben húzzák végig a földön. Ez valóban felháborító és veszélyes!

Mi történt? A Metropolitan Republican Club meghívta Gavin McInnest, hogy tartson beszédet. Az antifasiszta hadosztály megrohamozta a helyszínt, megrongálta az épületet és ütlegelni kezdte a résztvevőket. A Proud Boys néhány tagja pedig visszaütött. Az „agresszió“ a haladó szótárban mindig az, amikor a reakciósok visszaütnek. Andrew Cuomo hiperliberális kormányzó azonnal vért akart látni és háborút indított a „náci” szervezet ellen. (Ő volt az a kormányzó, aki azt mondta korábban, hogy a „szélsőséges konzervatívoknak“ – ilyenek például azok, akik ellenzik az abortuszt vagy hívei a második kiegészítésnek – nincs helyük New York államban.)

Így most tönkretehetik néhány „Büszke fiú” életét, és paradox módon legalább egy fekete anyuka és néhány gyerek életét is, hiszen az egyik vádlott felesége fekete. A mocskos nácija, az. Nincs is annál viccesebb, mint amikor gazdag fehér kölykök támadnak meg olyan „nácikat”, akik a magánéletükben is leszarják, kinek milyen színe van. (Gavin McInnes neje sem árja, btw.)

Milónak ismét igaza van: nem a „szélsőjobboldalt“ tiltják le, cenzúrázzák vagy vonják eljárás alá. Richard Spencer és David Duke gond nélkül írogathat a Twitterre, miközben Gavin McInnes, Laura Loomer, Roger Stone és Yiannopoulos már rég kiűzettek ezekről a platformokról. Épp azokkal van problémájuk a haladó totalitáriusoknak, akik szabad szemmel láthatóan sem nácik, viszont a józan ész hangján beszélnek, így meggyőzhetik az embereket. Az Egyesült Államok mainstream médiájának „fehér felsőbbrendűségi járvánnyal” kapcsolatos morális pánikja egy vicc. Ahogy nálunk, úgy ott is nagyítóval kell keresni a „nácikat”.

A haladó totalitáriusok azért szeretnék ezeket a figurákat eltüntetni és lehetőség szerint rácsok mögött látni, mert a vitában nem tudják őket legyőzni. Ezért cenzúrázzák őket, és ha a virtuális kivégzés és elnémítás nem működik, küldik az Antifa-rohamosztagot, hogy néhány baseballütő segítségével bírják jobb belátásra a reakciós csürhét, akik vannak olyan pofátlanok, hogy elmondják a véleményüket. A haladó establishment attól fél – és joggal –, hogy ha az emberekhez eljut az olyan közösségek üzenete, amilyen a Proud Boys, akkor velük fognak egyetérteni, nem pedig azokkal, akik úgy találnak naponta új gendereket, mintha Pokemonnal játszanának, valamint akik szerint rasszizmus csokipudingot enni.

Miután Gavin McInnest és a Proud Boyst kitessékelték minden közösségi oldalról, megpróbálják őket az ezeken kívüli nyilvánosságból is eltüntetni – azzal az apró kellemetlen mellékhatással, hogy közben fenyegetik a fizikai biztonságukat is. A Proud Boys a haladó establishment szerint terrorszervezet, de az az Antifa, amelynek más tevékenysége nincs is, mint mások ütlegelése, nem az. (A kedves olvasó egyet találhat, hogy kitől kapnak néha csekket ezek a derék antifák. Igen, tőle.) A Proud Boys legfőbb bűne az volt, hogy tagjai nem hagyták magukat: nem támadtak meg senkit, de ha megtámadták őket, nem tartották oda a másik orcájukat. És ezért felelniük kell a haladó világ ítélőszéke előtt.

Nincs itt semmi látnivaló egyébként. Ahogy a Ku-Klux-Klan volt a régi Demokrata Párt militáns, terrorista szárnya, úgy az Antifa a mai Demokrata Párt militáns, terrorista szárnya. És ahogy akkor, úgy most sem látnak ebben kivetnivalót a kifinomult haladók. Ahogy tyúkanyójuk, Mrs. Clinton is megmondta: nem lesznek udvariasak az ellenfeleikkel.

És most, kedves demokraták, énekeljük el közösen a Horst-Wessel-Liedet, hogy a reakciósok tudják, hol a helyük.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Trippon a fűben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

889
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

Brüsszelben mi sem természetesebb a korrupciónál

Ezért is kell lecserélni a bevándorláspárti brüsszeli elitet.

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

kinyílott a pitypang

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenző üzenetek.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

kétharmad

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma!

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

amerika, london, párizs

Migránsoknak emléket állító obeliszket állítottak fel Kasselben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére