Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Verbálisan meglincselték a német oktatási minisztert, mert bírálni merte a melegházasságot

Horváth Tamás

2018.11.22. 15:20

Ismét lesújtott a píszí guillotine-ja.

Liberális össztűz zúdult Anja Karliczekre, Németország oktatási miniszterére, mert elhamarkodottnak nevezte a melegházasság tavaly nyári legalizálását.

A Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa ráadásul még tovább fokozta a gondolat-bűncselekményt: kijelentette, hogy nem készültek hosszú távú tanulmányok az azonos nemű párok által nevelt gyermekek mentális fejlődéséről.

Szerintem az út, ami elvezetett a melegházasság engedélyezéséhez, nem volt helyes”

– bírálta a Bundestag 2017. június 30-i döntését egy csütörtöki tévéinterjúban.

A német család- és nőügyi miniszter, a szociáldemokrata SPD színeiben politizáló Franziska Giffey nem ért egyet kollégájával. A baloldali politikus szerint azok a tanulmányok, melyeket Anja Karliczek hiányol, valójában léteznek.

"Több alapos kutatás is bebizonyította, hogy a gyerek fejlődését nem az befolyásolja, hogy azonos vagy ellentétes nemű szülők nevelik, hanem hogy megkapja-e a kellő törődést és szeretetet” – kommentálta az eseményeket Giffey.

Nem a család- és nőügyi miniszter volt az egyetlen, aki beleállt a keresztény értékek mellett kiálló Anja Karliczekbe, több balliberális politikus és véleményformáló is megszólalt a témában.

Egy zöldpárti képviselő szerint Karliczek kirekesztő állításai miatt több, azonos nemű szülők által nevelt gyerek is szenvedni fog. Mások pedig azt vetették a kereszténydemokrata politikus szemére, hogy tagadja a valóságot és álérveket sorakoztat fel bigott elvei igazolására.

Azért annak megvan a maga pikantériája, amikor a ballibek vádolnak meg valakit a valóság tagadásával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére