Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuálisan zaklattak fiatal lányokat a migránsok Münchenben

Nagy Gábor

2016.12.04. 16:28

Számos bevándorló molesztált 18 év körüli lányokat egy fiataloknak rendezett ünnepségen, a szocialista vezetésû bajor fõvárosban.
MÜNCHEN, 16:28

Számos bevándorló molesztált 18 év körüli lányokat egy fiataloknak rendezett ünnepségen, a szocialista vezetésű bajor fővárosban.

München szocialista polgármestere, Dieter Reiter 1300 fiatalt, köztük számos migránst hívott meg egy tradicionális német ünnepségre. Az esemény azonban nem úgy történt, ahogy azt a szervezők eltervezték.

A Süddeutsche Zeitung riportja szerint a meghívott migránsok több fiatal lányt zaklattak, molesztáltak az ünnepségen.

Miután kiderült az igazság a német sajtóban, Dieter Reiter azt nyilatkozta: ilyen esetekben soha sem lehetünk elnézők.

Az ünnepség egy többszintes épületben zajlott. A felső emeleten egy diszkót is kialakítottak, hogy minél jobban érezzék magukat a fiatalok. A szemtanúk és a sértettek nyilatkozatai alapján itt kezdődtek a migránsok által elkövetett zaklatások.

Egy fiatal lány, aki csak Constanze néven mert nyilatkozni a német újságoknak, azt mondta, hogy őt és barátjait a fiatal bevándorlók tánc közben zaklatták. Hiába tiltakoztak, hiába mondták, hogy egyedül szeretnének lenni, a bevándorlók nem hagyták őket békén. Egy kis idő után a lányok megpróbáltak lemenni a földszintre, hogy nagyobb biztonságban érezzék magukat, de ezalatt az egyik migráns megpróbálta egyikőjüket berángatni egy üres szobába. Végül a biztonságiaknak sikerült kikísérni a bevándorlókat az épületből.

Constanze azonban a vizsgálat folyamán nem volt hajlandó azonosítani a migránsokat, mivel alapvetően támogatja a szocialisták azon kezdeményezését, hogy az ilyen alkalmak remek lehetőséget adnak a bevándorlók beilleszkedésének, és nem akar még több előítéletet szítani a migránsokkal szemben.

Egy másik 18 éves fiatal nem volt olyan szerencsés, mint Constanze, akit egy szíriai migráns támadott meg. A fiatal lány súlyosan megsérült, mialatt az ellen próbált védekezni, hogy a bevándorló erőszakosan megcsókolja. A szír férfit a rendőrség nem sokkal később letartóztatta.

Az egyik legnagyobb probléma Németországban az ilyen eseteknél az, hogy az áldozatok nem merik azonosítani a támadójukat, mert félnek a bosszútól.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médium korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére