Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Amerika, London, Párizs
 
 
 
 

Soros György a saját emberét ültetné a kormányfõi székbe Olaszországban

Bertha László

2018.03.04. 14:50

Soros pénzébõl óriási, méregdrága kampányt folytatott Olaszországban Emma Bonino, aki az illegális bevándorlás legnagyobb támogatójának számít az országban. A baloldali lapok az olaszok Európa-párti "lelkiismereteként" cikkeztek a politikusról, akit már a miniszterelnöki székbe is odaképzeltek.

Az amerikai milliárdos célja ezúttal sem kevesebb, mint hogy aláássa az országban a jobboldal győzelmét, amely radikális változásokat eszközölne a bevándorláspolitikában.

Ennek érdekében Soros György Olaszországban az egyik legmegbízhatóbb szövetségesét, az egykori olasz külügyminisztert, Emma Boninót futtatta fel, aki a választások kedvéért egy új pártot is létrehozott +Europa néven.

Annak ellenére, hogy a pártnak gyakorlatilag semmilyen érzékelhető támogatottsága nincs a közvélemény-kutatások alapján (3%), egész Olaszország tele van a politikus és pártja plakátjaival, illetve számos televíziós és internetes hirdetés is fut, ami a +Europára való szavazásra buzdít.

Egy dezinformációs kampány részeként a sajtóban még az is felvetődött, hogy a bevándorlásellenes Silvio Berlusconi vezette jobbközép tábor Emma Boninót fogja a miniszterelnöki székbe ültetni, ha győznek és szükség lenne a baloldalra is a kormányalakításhoz. Valójában azonban Bonino a jelenleg kormányzó baloldali Demokrata Párttal áll szövetségben, nézetei pedig totálisan szembemennek a jobboldali szövetség programjával.

Az olasz kampányba természetesen Soros György révén a nemzetközi sajtó is becsatlakozott, számos Boninót éltető cikk jelent meg többek között a brüsszeli Politico magazinban és a The Guardian című brit lapban is. Utóbbi a migránspárti politikust egyenesen „olasz ikonnak” nevezte, aki az egész ország lelkiismerete a menekültkérdésben.

Emma Bonino számos nyilatkozatában leszögezte, hogy támogatja a bevándorlók tömeges befogadását Olaszországba és Európába egyaránt. Ígérete szerint állampolgárságot is adna a migránsoknak, holott erről az olaszok túlnyomó, józan többsége hallani sem akar.

Sok múlik tehát a mai parlamenti választáson, amelyen az sem elképzelhetetlen, hogy végül a baloldali csoportok jönnek ki győztesen. Ebben az esetben valóban komoly szerep hárulhat majd a Soros György által pénzelt 69 éves bevándorláspárti politikusra.

Emma Bonino a baloldaliság és a liberalizmus egyik legnagyobb élharcosának számít Olaszországban, évtizedek óta Soros György barátja és szövetségese. Bonino jelenleg is a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány nemzetközi igazgató tanácsának tagja. Támogatja az Európai Egyesült Államok gondolatát is.

OLVASTAD MÁR?

Amerika, London, Párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Illegális bevándorlók árasztották el az egyik francia repülőteret

Több száz illegális bevándorló foglalta el a párizsi Charles de Gaulle repteret.

Salvini: büszke vagyok rá, hogy mindig rózsafüzérrel a zsebemben járok

Salvini: büszke vagyok rá, hogy mindig rózsafüzérrel a zsebemben járok

Amerika, London, Párizs

A bevándorlásellenes politikus fontosnak tartja az európai kontinens keresztény jellegének megőrzését.

Bajszok és forradalmak

Bajszok és forradalmak

Piszkostizenkettő

Hétvégén hatalmas léptekkel haladt előre a reakció felszámolásának ügye.

Századvég: Európa önjelölt vezetői megbuktak

Századvég: Európa önjelölt vezetői megbuktak

Kétharmad

Angela Merkel és Emmanuel Macron magukat Európa vezetőiként, a világpolitika pozitív szereplőiként tartják számon, ám az európai emberek már kevésbé vannak megelégedve a teljesítményükkel. Ez alól pedig a Brüsszelre egyre nagyobb befolyást gyakorló amerikai milliárdos, Soros György sem kivétel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére