Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György a saját emberét ültetné a kormányfõi székbe Olaszországban

Bertha László

2018.03.04. 14:50

Soros pénzébõl óriási, méregdrága kampányt folytatott Olaszországban Emma Bonino, aki az illegális bevándorlás legnagyobb támogatójának számít az országban. A baloldali lapok az olaszok Európa-párti "lelkiismereteként" cikkeztek a politikusról, akit már a miniszterelnöki székbe is odaképzeltek.

Az amerikai milliárdos célja ezúttal sem kevesebb, mint hogy aláássa az országban a jobboldal győzelmét, amely radikális változásokat eszközölne a bevándorláspolitikában.

Ennek érdekében Soros György Olaszországban az egyik legmegbízhatóbb szövetségesét, az egykori olasz külügyminisztert, Emma Boninót futtatta fel, aki a választások kedvéért egy új pártot is létrehozott +Europa néven.

Annak ellenére, hogy a pártnak gyakorlatilag semmilyen érzékelhető támogatottsága nincs a közvélemény-kutatások alapján (3%), egész Olaszország tele van a politikus és pártja plakátjaival, illetve számos televíziós és internetes hirdetés is fut, ami a +Europára való szavazásra buzdít.

Egy dezinformációs kampány részeként a sajtóban még az is felvetődött, hogy a bevándorlásellenes Silvio Berlusconi vezette jobbközép tábor Emma Boninót fogja a miniszterelnöki székbe ültetni, ha győznek és szükség lenne a baloldalra is a kormányalakításhoz. Valójában azonban Bonino a jelenleg kormányzó baloldali Demokrata Párttal áll szövetségben, nézetei pedig totálisan szembemennek a jobboldali szövetség programjával.

Az olasz kampányba természetesen Soros György révén a nemzetközi sajtó is becsatlakozott, számos Boninót éltető cikk jelent meg többek között a brüsszeli Politico magazinban és a The Guardian című brit lapban is. Utóbbi a migránspárti politikust egyenesen „olasz ikonnak” nevezte, aki az egész ország lelkiismerete a menekültkérdésben.

Emma Bonino számos nyilatkozatában leszögezte, hogy támogatja a bevándorlók tömeges befogadását Olaszországba és Európába egyaránt. Ígérete szerint állampolgárságot is adna a migránsoknak, holott erről az olaszok túlnyomó, józan többsége hallani sem akar.

Sok múlik tehát a mai parlamenti választáson, amelyen az sem elképzelhetetlen, hogy végül a baloldali csoportok jönnek ki győztesen. Ebben az esetben valóban komoly szerep hárulhat majd a Soros György által pénzelt 69 éves bevándorláspárti politikusra.

Emma Bonino a baloldaliság és a liberalizmus egyik legnagyobb élharcosának számít Olaszországban, évtizedek óta Soros György barátja és szövetségese. Bonino jelenleg is a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány nemzetközi igazgató tanácsának tagja. Támogatja az Európai Egyesült Államok gondolatát is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére