Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros embere áll az ENSZ migránspárti politikája mögött

Bertha László

2018.02.15. 18:28

Annak dacára, hogy még el sem kezdõdött az ENSZ által kezdeményezett vita a világszervezet jövõbeni migrációs politikájáról, a döntés, a végeredmény már rég megszületett.

A napnál is világosabb, hogy csak egy színház az, ami jelenleg az ENSZ háza táján zajlik a migrációs politika tekintetében. Mindez tökéletesen kirajzolódik abból, ahogyan a szervezet főtitkára, António Guterres beszélt nemrégiben a bevándorlás hasznáról és szükségességéről, annak megállíthatatlan mivoltáról. Holott a vita még el sem kezdődött.

Az ENSZ által kiadott vitaindító anyagban ugyancsak kikérték a bevándorláspárti főtitkár véleményét. A főtitkár nevében Louise Arbour, a migrációért felelős különleges képviselő készített egy dokumentumot, melynek címe igencsak beszédes:

Tegyük a migrációt mindenkinek hasznossá”.

Arbour álláspontja szerint a migráció népszerűsítésére, annak pozitív hatásainak sulykolására van szükség, a bevándorlást tehát nem szabad fenyegetésként kezelni. Mindemellett segíteni kell a migránsok családegyesítését, az eddig meghozott biztonsági intézkedések pedig aggodalomra adnak okot, melyek veszélyeztetik a migránsok biztonságát.

Soros embere áll az ENSZ migrációs csomagja mögött

Az ügyben érdekes információként szolgálhat, hogy Louise Arbour egy kanadai származású hölgy, aki korábban a Soros György által pénzelt brüsszeli székhelyű Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója volt.

Ennek a kríziscsoportnak a tevékenysége több szempontból is aggályos, pénzügyi hátterét pedig a Nyílt Társadalom Alapítvány biztosítja. Az amerikai milliárdos jelenleg is a Nemzetközi Kríziscsoport igazgatóságának tagja, valamint fiát, Alexander Sorost is megtalálhatjuk a kuratóriumi tagok között. Ez a Nemzetközi Kríziscsoport mindig megjelenik a válságtól sújtott országokban, hogy befolyásolja a létrejövő tárgyalások menetét, és beavatkozzon az országok belügyeibe.

Az ENSZ migrációs csomagját előkészítő Arbour közel öt évig töltötte be a Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatói pozícióját. Eddigi szolgálataiért 2010-ben Soros György személyesen tüntette ki a CEU Nyílt Társadalom díjával.

Ott van a vita elindításánál és a lezárásánál is

Az ENSZ tagállamainak vitája után a kitárgyalt migrációs csomagot még az elfogadás előtt megküldik a Nemzetközi Migrációs Konferencia főtitkárának, aki nem más, mint Louise Arbour. Soros embere tehát az utolsó egyeztetésen is befolyásolni tudja majd azt, hogy pontosan mi is kerüljön az említett dokumentumba.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a magyar kormánynak komoly aggályai vannak a világszervezett migrációs politikájával kapcsolatban, hiszen az ENSZ-szel ellentétben a migrációt veszélyes és egyben káros folyamatnak tartja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére