Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sadiq Khan Trump látogatása alatt sem tudott rendet tartani Londonban

Horváth Tamás

2019.06.07. 16:28

Az elnöki vizit első napján hét súlyos incidens történt az „angol” fővárosban.

Alighanem már mindenki számára ismert, hogy mióta a pakisztáni származású Sadiq Khan London polgármestere, a városban drasztikusan megnőtt a bűnözés.

Rendőrségi adatok szerint a bevándorláspárti politikus regnálása alatt a késes támadások aránya 52, a rablásoké 59, a lőfegyverrel elkövetett bűncselekményeké pedig 30 százalékkal emelkedett. Az sem elhanyagolható tény, hogy az emberölések száma egy évtizede volt utoljára ilyen magas Londonban, mint manapság.

A siralmas statisztikák és a londoni emberek mindennapi tapasztalatai azonban nem nagyon késztetik önvizsgálatra Khant, szerinte a kormányzat a felelős a fővárosban uralkodó állapotok miatt.

Sadiq Khan | Fotó: AFP

Sadiq Khan nemrégiben szintén nem a városvezetési kvalitásaival hívta fel magára a figyelmet. Ahogyan azt mi is megírtuk, egy publicisztikában fasisztának bélyegezte és múlt századi diktátorokhoz hasonlította a Londonba érkező Donald Trump amerikai elnököt.

Trump azonnal visszaszólt a pakisztáni származású politikusnak, Twitteren közölt válaszában azt írta, hogy Khan rettenetes munkát végez polgármesterként, ami szemmel látható, ha a bűnözési statisztikákat és a halálozási arányszámokat nézi az ember. Az amerikai elnök szerint a pakisztáni polgármesternek inkább a saját munkájával kellene foglalkoznia ahelyett, hogy Nagy-Britannia szövetségeseit támadja.

Egy egyszerű lúzer, aki éppolyan ostoba és inkompetens, mint New York polgármestere, de Blasio

– írta.

Fotó: AFP

Annak eldöntésére, hogy kinek van igaza a Trump–Khan-csörtében, elég egyetlenegy adatot szolgáltatni: Trump londoni látogatásának első napján hét súlyos incidens történt a brit fővárosban.

A mylondon.news gyűjtése szerint a hétfői napot többek között

  • három késelés,
  • egy lövöldözés,
  • valamint egy késekkel felfegyverkezett férfi reptéri ámokfutása is „színesítette”.

Sadiq Khan politikája ellen egyre többen emelik fel a szavukat. Nem is olyan régen a Monty Python színésze, John Cleese osztotta meg a gondolatait a világhálón. A kiváló művész nem kertelt, kimondta a fájó igazságot, vagyis hogy London a migráció miatt már többé nem angol város.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére