Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rajzfilmes meleg-csókkal küzdhet a gyermekvédelem ellen a Pixar

888.hu

2022.03.21. 13:00

Floridában a magyarhoz hasonló gyermekvédelmi törvény született, ez azonban annyira nem tetszett a Pixar-nak, hogy egy leszbicsókkal traktálja a gyerekeket idén megjelenő filmjében.

 

Idén jelenik meg a Toy Story régóta sokak által várt spin off-ja, ami Buzz Lightyear fiatalkorát mutatja be. A történetben eredetileg is volt két női karakter, akik nyíltan romantikus kapcsolatban álltak egymással. Eddig viszont nem hangsúlyozták ki túlzottan ezt a kapcsolatot.

A hírről beszámoló forrás szerint az ominózus csókjelenet már korábban is vitás volt a cégen belül, mivel a Disney többször is kivágatta. A közelmúltban állítólag pont emiatt küldtek közös nyilatkozatot a Disney vezérigazgatójának, Bob Chapek-nek a Pixar LMBTQ-dolgozói.

 

Szinte minden nyíltan meleg vonzalmat mutató pillanatot kivágnak a Disney parancsára, függetlenül attól, hogy tiltakoznak mind a kreatív csapatok, mind a Pixar ügyvezető vezetése”

– állt a nyilatkozatban.

 

Most azonban az új floridai gyermekvédelmi törvény miatt a Pixar úgy döntött, hogy az eddig kivágott csókjelenetet benne hagyják majd a filmben a Variety forrásai szerint.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére