Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pride-hónap: hamarosan elkészül az elsõ LMBTQ-s stadion Svédországban

888.hu

2018.06.29. 13:01

Svédországban már épül az ország elsõ LMBTQ-s stadionja, amely kifejezetten az ilyen beállítottságú svédek sportkomplexuma lesz. Az öltözõk, a mosdók és minden helyiség úgy lesz megépítve, hogy mindenki használhassa "a nemi identitásától függetlenül". Az elmebaj ezúttal Uppsala városában ütötte fel a fejét.

Azoknak a csapatoknak és sportegyesületeknek, amelyek a Studenternas stadiont szeretnék használni, először egy képzésen kell részt venniük. A képzés témája az LMBTQ-s közösségre vonatkozó jogszabályok, illetve maga az ideológia – írja a Breitbart svéd lapokra hivatkozva.

Az "LMBTQ-diploma", amelyet a stadion minden dolgozójának is meg kell szereznie, külön képzést nyújt a "normakritikus gondolkodás" terén, mely szerint "a társadalom uralkodó normái" problémát jelentenek. Az uralkodó normák kifejezés alatt azt értik, hogy a társadalom többsége fehér bőrű és alapvetően nőként vagy férfiként határozza meg magát. Az LMBTQ-sok szerint ez probléma, mert diszkriminációhoz vezet, így ezt a gondolkodást némi fejmosással próbálják meg kiirtani.

Uppsala városának célja, hogy nyitott és befogadó legyen, valamint hogy egy olyan hellyé váljon, ahol mindenkinek egyenlő jogai és lehetőségei vannak"

– írta a város sportért és rekreációért felelős testülete.

A Studenternas stadionban számos koncert és buli is megrendezésre kerül majd. A rendezvények miatt annyira nemsemlegesre tervezték az épületet, amennyire csak lehet. Uniszex öltözők, egyszemélyes zuhanyfülkék és uniszex WC-k várják az LMBTQ-csoporthoz tartozó bulizni és kikapcsolódni vágyókat.

Örülök, hogy Uppsalában épül Svédország első LMBTQ-soknak ajánlott arénája"

– nyilatkozta Rickard Malmström, az uppsalai sport és rekreációs bizottság elnöke. A Zöld Párt politikusa hozzátette, hogy "manapság egyértelműen mindenkinek joga van, hogy úgy sportoljon, eddzen, vagy úgy kövesse a sporteseményeket, ahogyan ő szeretné, diszkrimináció nélkül".

A 2019-re teljeskörűen elkészülő stadion LMBTQ-s minősítése két évig lesz érvényben, ezután ezt meg kell újítani.

A sportkomplexum felépítésében szerepet játszhatott az is, hogy Svédország az utóbbi években rosszul teljesített a Szivárvány Index felmérésében, valamint az Európai Szivárvány Térképen is. A svédek visszaestek, jelenleg épphogy beférnek a top10-be és vélhetően ezen (is) szerettek volna javítani.

Az ügyben a leginkább az ILGA-Europe nevű "civil szervezet" figyelmeztette tavaly Svédországot. Az ILGA az LMBTQ-s érdeksérelmeket emberi jogi köntösbe öltöztette és így tudatta a nyilvánossággal, hogy Svédországnak sok tennivalója van a gyűlölet-bűncselekmények, a gyűlöletbeszéd és más, kisebbségvédelemmel kapcsolatos területen.

Az LMBTQ-s stadionépítés jól beleillik abba a nemzetközi elmebajba, amely Nyugat- és Észak-Európában felütötte a fejét az utóbbi évtizedekben. Miközben az LMBTQ-kisebbség lépten-nyomon azt sulykolja, hogy ők is ugyanolyan átlagos, normális emberek, mint mindenki más, aközben az ehhez hasonló akciókkal igyekeznek minél több előjogot szerezni. Bizonyos esetekben többet, mint amennyivel a valódi átlagemberek rendelkeznek.

A genderlobbi nyomulására a legkeményebb példa Nagy-Britanniában található, hiszen ott lassan elérték, hogy már a 14. életévüket betöltött kamaszok is megkezdhessék a nemváltást – gyógyszerekkel, hormoninjekciókkal – az állam pénzén. Eközben a szigetországban élő nők képtelenek elérni a kormánynál, hogy tegyék ingyenessé, vagy legalábbis adjanak állami támogatást a betétekre, tamponokra. Jelenleg Nagy-Britanniában olcsóbb megváltoztatnia a nemét valakinek – ez ugyanis "ingyenes", pontosabban a brit adófizetők pénzén történik –, mint nőként élni és kifizetni a menzesszel járó havi költségeket. Sajnos ezen kívül még számos hasonló esetről tudunk. Fehér Férfi című rovatunkban többek között ebben a témában is találtok cikkeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magukat nőnek érző férfiak női rabokat erőszakolnak, óvszerosztásba kezdtek

Magukat nőnek érző férfiak női rabokat erőszakolnak, óvszerosztásba kezdtek

Egy idén hatályba lépő törvény szerint azok a fogvatartott férfiak, akik nőnek érzik magukat kérhetik női börtönökbe való áthelyezésüket. Erre már több példa is akadt, ám az áthelyezett férfiak közül sokan erőszakoskodni kezdtek a női foglyokkal. Válaszul a szexuális bántalmazásokra az intézetekben óvszereket, fogamzásgátló szereket és abortusz tablettákat kezdtek el biztosítani a fogvatartottaknak – írja a V4NA pénteken.

Ötpontos LMBTQ-programmal állt elő a Momentum

Ötpontos LMBTQ-programmal állt elő a Momentum

Engedélyezné az azonos nemű párok házasságát és örökbefogadási jogát, támogatná a nemátalakítást, ráadásul a szexuális propagandát is beengedné az iskolákba a Momentum Mozgalom ötpontos LMBTQ-programja. Fekete-Győr András hangsúlyozta: pártja ilyen Magyarországot fog építeni a 2022-es kormányváltás után – erről a Magyar Nemzet írt.

Orbán Viktor: Magyarország ma egy nyitott ország

Orbán Viktor: Magyarország ma egy nyitott ország

Ilyenkor mindenki hazagondol. Én is arra gondoltam, hogyha Magyarország rendezné ezt az olimpiát, akkor semmi akadálya nem lenne annak, hogy ez normális körülmények között és nyitottan valósuljon meg – mondta Orbán Viktor legfrissebb Facebook-videójában.

Fidesz: felháborító, hogy Vadai Ágnes hülyének nézi a magyar embereket

Fidesz: felháborító, hogy Vadai Ágnes hülyének nézi a magyar embereket

A gyurcsányista az ATV stúdiójában fejtette ki véleményét a népszavazáson résztvevőkről.

A svédeknél már intézményi szinten megy az óvodások és a szülők érzékenyítése

A svédeknél már intézményi szinten megy az óvodások és a szülők érzékenyítése

Svédországban nemcsak az iskolákban, hanem évek óta az óvodákban is aktívan jelen vannak az LMBTQ-propagandisták, akik már nem elégszenek meg a homoszexualitás népszerűsítésével, hanem a két nem teljes felszámolását tűzték ki célul – írja a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére