Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pride-hónap: hamarosan elkészül az elsõ LMBTQ-s stadion Svédországban

888.hu

2018.06.29. 13:01

Svédországban már épül az ország elsõ LMBTQ-s stadionja, amely kifejezetten az ilyen beállítottságú svédek sportkomplexuma lesz. Az öltözõk, a mosdók és minden helyiség úgy lesz megépítve, hogy mindenki használhassa "a nemi identitásától függetlenül". Az elmebaj ezúttal Uppsala városában ütötte fel a fejét.

Azoknak a csapatoknak és sportegyesületeknek, amelyek a Studenternas stadiont szeretnék használni, először egy képzésen kell részt venniük. A képzés témája az LMBTQ-s közösségre vonatkozó jogszabályok, illetve maga az ideológia – írja a Breitbart svéd lapokra hivatkozva.

Az "LMBTQ-diploma", amelyet a stadion minden dolgozójának is meg kell szereznie, külön képzést nyújt a "normakritikus gondolkodás" terén, mely szerint "a társadalom uralkodó normái" problémát jelentenek. Az uralkodó normák kifejezés alatt azt értik, hogy a társadalom többsége fehér bőrű és alapvetően nőként vagy férfiként határozza meg magát. Az LMBTQ-sok szerint ez probléma, mert diszkriminációhoz vezet, így ezt a gondolkodást némi fejmosással próbálják meg kiirtani.

Uppsala városának célja, hogy nyitott és befogadó legyen, valamint hogy egy olyan hellyé váljon, ahol mindenkinek egyenlő jogai és lehetőségei vannak"

– írta a város sportért és rekreációért felelős testülete.

A Studenternas stadionban számos koncert és buli is megrendezésre kerül majd. A rendezvények miatt annyira nemsemlegesre tervezték az épületet, amennyire csak lehet. Uniszex öltözők, egyszemélyes zuhanyfülkék és uniszex WC-k várják az LMBTQ-csoporthoz tartozó bulizni és kikapcsolódni vágyókat.

Örülök, hogy Uppsalában épül Svédország első LMBTQ-soknak ajánlott arénája"

– nyilatkozta Rickard Malmström, az uppsalai sport és rekreációs bizottság elnöke. A Zöld Párt politikusa hozzátette, hogy "manapság egyértelműen mindenkinek joga van, hogy úgy sportoljon, eddzen, vagy úgy kövesse a sporteseményeket, ahogyan ő szeretné, diszkrimináció nélkül".

A 2019-re teljeskörűen elkészülő stadion LMBTQ-s minősítése két évig lesz érvényben, ezután ezt meg kell újítani.

A sportkomplexum felépítésében szerepet játszhatott az is, hogy Svédország az utóbbi években rosszul teljesített a Szivárvány Index felmérésében, valamint az Európai Szivárvány Térképen is. A svédek visszaestek, jelenleg épphogy beférnek a top10-be és vélhetően ezen (is) szerettek volna javítani.

Az ügyben a leginkább az ILGA-Europe nevű "civil szervezet" figyelmeztette tavaly Svédországot. Az ILGA az LMBTQ-s érdeksérelmeket emberi jogi köntösbe öltöztette és így tudatta a nyilvánossággal, hogy Svédországnak sok tennivalója van a gyűlölet-bűncselekmények, a gyűlöletbeszéd és más, kisebbségvédelemmel kapcsolatos területen.

Az LMBTQ-s stadionépítés jól beleillik abba a nemzetközi elmebajba, amely Nyugat- és Észak-Európában felütötte a fejét az utóbbi évtizedekben. Miközben az LMBTQ-kisebbség lépten-nyomon azt sulykolja, hogy ők is ugyanolyan átlagos, normális emberek, mint mindenki más, aközben az ehhez hasonló akciókkal igyekeznek minél több előjogot szerezni. Bizonyos esetekben többet, mint amennyivel a valódi átlagemberek rendelkeznek.

A genderlobbi nyomulására a legkeményebb példa Nagy-Britanniában található, hiszen ott lassan elérték, hogy már a 14. életévüket betöltött kamaszok is megkezdhessék a nemváltást – gyógyszerekkel, hormoninjekciókkal – az állam pénzén. Eközben a szigetországban élő nők képtelenek elérni a kormánynál, hogy tegyék ingyenessé, vagy legalábbis adjanak állami támogatást a betétekre, tamponokra. Jelenleg Nagy-Britanniában olcsóbb megváltoztatnia a nemét valakinek – ez ugyanis "ingyenes", pontosabban a brit adófizetők pénzén történik –, mint nőként élni és kifizetni a menzesszel járó havi költségeket. Sajnos ezen kívül még számos hasonló esetről tudunk. Fehér Férfi című rovatunkban többek között ebben a témában is találtok cikkeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére