Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Petry: kit érdekelnek a gyilkosok motivációi? Az embereket kell megvédeni!

Bertha László

2016.07.25. 21:58

Az AfD társelnöke, Frauke Petry szerint nem az a lényeg, hogy milyen motívumok húzódtak meg a támadások mögött, hanem az, hogy meg kell védeni a német állampolgárok életét.
BERLIN, 21:58

Az AfD társelnöke, Frauke Petry szerint nem az a lényeg, hogy milyen motívumok húzódtak meg a támadások mögött, hanem az, hogy meg kell védeni a német állampolgárok életét.

Németország legnagyobb parlamenten kívüli pártjának vezetője szerint fokozottan ellenőrizni kell a migránsokat.

Ha egy muzulmán felrobbant egy bombát egy közterületen, és önkényesen meggyilkol embereket, azt az egész világon iszlamista merényletként könyvelik el.”

– jelentette ki Frauke Petry az ansbachi robbantásra, valamint az elmúlt napok terrortámadásaira reagálva.

A politikus szerint egyedül Németországban tanácskoznak azon egy támadás után, hogy mégis milyen motívumok vezettek a vérengzéshez. Petry kijelentette, hogy egy „tisztességtelen színház” zajlik, ahol arról beszélnek, hogy mentálisan instabil volt-e a gyilkos, dzsihadista vagy frusztrált fegyveres; pedig mindez másodlagos. A hangsúlyt a német állampolgárok megvédésére kellene összpontosítani.

Az AfD vezetője elmondta, hogy meg kell akadályozni a további támadásokat, mint amilyenek Ansbachban, Reutlingenben vagy Würzburgban történtek. Ehhez pedig szükség lenne a határellenőrzésre is. Frauke Petry szerint azok az illegális bevándorlók, akik bűncselekményeket követnek el, a nyílt társadalom és Németország ellenségei.

(Junge Freiheit)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére