Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németország „diszkriminációellenes” biztosa burgonyának nevezte a németeket

888.hu

2022.07.18. 18:00

Lol.

 

Ferda Ataman annak ellenére kapta meg a „diszkriminációellenes” biztos szerepet, hogy korábban egy cikke miatt fehérellenes rasszizmussal vádolták.

A Spiegel cikkében Ataman azt írta, hogy sok német állampolgár „néha vékonybőrű emo-németekké mutálódnak”, ha „krumplinak” nevezik őket.

 

Meglepően sokan ezt sértőnek tekintik. Miért?”

– tette fel a kérdést, tekintve, hogy mi lenne a reakció, ha a barna embereket kollektíven kókuszdiónak neveznék.

 

A »krumpli-németek« miatti felháborodás valami másról szól.”

– legyintett Ataman.

Ez a hasonlat hasonlónak tűnik ahhoz, ahogyan az Egyesült Királyságban a középosztálybeli baloldaliak a jobboldali nézeteket valló fehér munkásosztálybeli embereket „sonkának” nevezik.

Ataman bizarr módon arra is biztatta a német nemzetiségűeket, hogy adjanak idegen hangzású neveket a gyermekeiknek, miközben azt állította, hogy a nem németeknek német neveket kellene adni.

A „diszkriminációellenes” biztos mielőtt megkapta a pozícióját, egy tweet-törlési sorozatba is belekezdett, feltehetően azért, hogy elrejtse visszataszító nézeteit.

Linda Teuteberg, a Szabad Demokraták (FDP) képviselője szerint Ataman „megosztó identitáspolitikát, a másként gondolkodók rágalmazását és a differenciálási hajlandóság hiányát” képviseli.

A német kormány által közzétett adatok szerint, a nem német állampolgárságú külföldiek felelősek a gyilkosságok több mint 39 százalékáért, annak ellenére, hogy a lakosságnak csak a 12 százalékát teszik ki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére