Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milliárdos üzletté vált a menekültipar

Bertha László

2016.05.23. 18:18

A német tényfeltáró újságíró, Udo Ulfkotte a megvásárolt újságírók után a német menekültiparról rántja le a leplet legújabb könyvében.

Udo Ulfkotte az egész bevándorlási válságot egyfajta háborúként értelmezi, de míg a háborúkat korábban katonákkal és ágyúkkal vívták, ma már láthatatlan fegyverekkel, mint amilyen a menekültáradat. Jelenleg egy kétfrontos háború részesei vagyunk Európában, a Közel-Keletről és az Afrikából érkező migránsokat célirányosan migrációs fegyverként használják fel, akik Ulfkotte szerint hosszú időre tönkreteszik majd a gazdaságilag termékeny európai államokat.

Sokan vannak, akik nagyot kaszálnak mindebből

Ahogyan minden háborúnak, úgy ennek is megvannak a maga nyertesei, akik óriási pénzeket kaszálnak a menekültiparból. Ulfkotte úgy látja, hogy nemcsak Németországban, hanem szerte Európában ugyanazzal a propagandával bombázzák az embereket a vezető médiumok. Mindeközben a politikusok ott ülnek a különféle szociális és bevándorlási ipar szervezetinek felügyelőbizottságaiban. Ezek a politikusok és vállalkozók, cégek,  bankok, illetve egyéb szervezetek pedig minden egyes újabb „menekültből” bőségesen profitálnak.

Csak a gyógyszeripar kétszámjegyű milliárdos extraprofitot vár a menekültáradat miatt – és mindezt csupán a hepatitis C-vakcinának előállításából.”

– írja Udo Ulfkotte.

Amikor egy harmadik világbeli országban elszaporodnak a hepatitis megbetegedések, akkor a külügyminisztérium azon nyomban „magas fertőzöttségű” helyként nevezi azt meg, amit imádnak a gyógyszeriparban, pláne, ha az adott országból migránsok érkeznek. Sokan egy ingyenes egészségkártyát is bevezetnének a migránsok számára, hogy minél gyorsabban hozzájuthassanak az igencsak borsos árú vakcinákhoz. Azok a politikusok, akik támogatják ezt a kezdeményezést, azok gyógyszeripari lobbipozíciókat töltenek be, az újságírókat pedig pénzjutalmakkal és kommunikációs állásokkal csalogatják.

Ezt olvastad már? Havi 40 milliót kaszál a migránsokon egy politikus

A német mainstream médiában gyakran tűnnek fel olyan szalagcímek, melyek a „Willkommenskulturt” dicsőítik, illetve olyanok, melyek a menekülteket próbálják pozitívan bemutatni. Ezzel szemben a hajléktalanokról szó sem esik – jegyzi meg Ulfkotte. Németországban ma több mint 300 ezer hajléktalan van, akiknek többsége német származású. Angela Merkel azonban egyszer sem emelte fel a hangját ezeknek az embereknek az érdekében, nem helyezték el őket hotelekben, kolostorokban vagy kastélyokban. Így az emberbaráti szeretet igencsak képmutató módon jelenik meg Németországban. Ennek az oka Ulfkotte szerint pofon egyszerű: a hajléktalanokon nem lehet profitálni.

A menekültiparban a legextrémebb szolgáltatások sem szokatlanok. Bécsben például csak arra alkalmaznak embereket, hogy a parkban ülő idősebb bevándorlókkal társalogjanak, ezzel is „elősegítve” az integrációt. Németországban az is felvetődött, hogy bordélyházi szolgáltatásokat kellene nyújtani a migránsok számára, ezzel megelőzve a nőkkel szembeni erőszakot. A német menekülttáborokban a gondnokokat gyakran azért fizetik, hogy elmagyarázzák a nőknek, mégis hogyan kell használni az óvszert és a tampont.

Németországban a McDonald’s évente nagyjából 3 milliárd eurós bevételre tesz szert, ezzel szemben a német szociális ipar már a 2012-es adatok szerint is mintegy 140 milliárd eurót könyvelhetett el. Ma Németországban 2,3 millió ember keres pénzt a szociális, menekültügyi és integrációs iparban, háromszor többen, mint az autóiparban. Vera Lengsfeld politikus szerint a Vöröskereszt több embert foglalkoztat, mint a világ legnagyobb vegyipari vállalata, a BASF. A karitatív szervezetek vezetői pedig nagyon jól keresnek, egy körzeti vezető például 150-200 ezer eurós fizetést vihet haza évente. A különféle segélyszervezetek mindegyike létrehozott már újságírói díjakat, melyekkel a legkönnyfakasztóbb cikkeket és riportokat díjazzák a „menekültekről”, ezzel is a „helyes” útra terelve a média munkatársait.

Kik a menekültipar vesztesei?

A menekültipar egyértelmű vesztesei maguk az adófizetők, akik finanszírozzák a bevándorlók tartózkodását, segélyezését, gyógykezelését. Egy átlagos ötfős török, segélyen élő családot két évtized alatt legkevesebb 380 ezer euróval támogatják a német állampolgárok. A liberális Ifo Intézet kimutatása alapján egy átlagos migránsnak legalább 25 évig kell dolgoznia Németországban, hogy egyáltalán elérje azt a nulla pontot, hogy a helyi lakosoknak már ne kelljen anyagilag hozzájárulniuk az ottlétéhez. Ilyen eset azonban ritkán fordul elő, hiszen a legtöbb bevándorló munkanélküliként egyből a szociális rendszer felé veszi az irányt – állapítja meg a szerző.

Nem gyáváknak való terep

Udo Ulfkotte könyvében megjegyzi, hogy aki ilyen könyvet ír, az szerzőként már fél lábbal a börtönben van, a másik lábával pedig a pénzügyi csőd szélén áll.

A legjobb, ha senki sem tudja, mi is történik valójában a kulisszák mögött. Ha valaki mégis veszi magának a bátorságot, hogy erről felvilágosítást adjon, azt apró darabokra perlik.”

– írja Ulfkotte, akinél legújabb könyve miatt már házkutatást is tartottak, különféle hivatalok és intézmények zaklatják.


Udo Ulfkotte: A menekültipar. Patmos Records, Budapest, 2016.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Nagy öröm, hogy már a románok is tervezik bevezetni a saját gyermekvédelmi törvényüket. Vajon őket is megszólja a Hamilton-Vettel szivárványos duó?

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Ezért érdemes volt hajnalban kelni. Milák Kristóf újra odatette magát Tokióban, bár ezúttal csak ezüstérmet szerzett, miután a 100 méteres pillangó úszásban hajszálnyival, azaz 23 század másodperccel maradt le a szám uralkodójától, a 49.45-tel új világrekordot felállító amerikai Caeleb Dresseltől.

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

Sikertelen volt a BBC lejárató kampánya, ezért ki se adják a teljes interjú felvételét

Pedig mindent bevetettek, hogy nehéz helyzetbe hozzák Szijjártó Pétert, de minden támadás lepergett a magyar külügyminiszterről.

Kezdőrúgás

Kezdőrúgás

Ha nem volna ilyen forróság, a következő történet akkor is megmelengetné az emberek szívét.

Négyféle gender közül választhatnak a német orvosok

Négyféle gender közül választhatnak a német orvosok

A férfi és nő mellett a „nem meghatározható” és a „transznemű” közül kell a háziorvosnak bejelölnie a megfelelőt, ha vizsgálatra küld egy beteget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére