Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettõs mércéjének

Sümeghi Lóránt

2019.03.18. 17:00

Miért van az, hogyha egy iszlamista öngyilkos merényletet hajt végre, akkor a honi és nemzetközi liberális politikusok "incidenst" emlegetnek, amikor pedig egy szélsõséges idióta gyilkol, mindjárt terrortámadást sikoltanak?

A vég nélkül erőltetett multikulturalizmus egyik legborzasztóbb következménye, a terrorizmus kapcsán is úgy tűnik, hogy a bevándorláspárti politikusok ordas nagy kettős mércét szeretnek alkalmazni.

Miután az új-zélandi Christchurch városában egy szélsőséges idióta vérengzést rendezett két mecsetben, ezzel ötven ember életét kioltva, Jeremy Corbyn brit munkáspárti képviselő többek között ezt írta a Twitterre:

szívből sajnálom a szörnyű, Új-Zélandon bekövetkezett terrortámadások áldozatait. Szolidaritást vállalunk a muszlim közösséggel."

Ez pedig azért érdekes, mert amikor két évvel ezelőtt, május 22-én egy iszlamista öngyilkos merénylő felrobbantotta magát és 22 civilt Ariana Grande énekesnő telt házas koncertjén Nagy-Britanniában, a bevándorláspárti politikus gyorsan maszatolni kezdett és azt írta:

szörnyűséges incidens történt Manchesterben"

– ezzel kikerülve a terrorista és az iszlamista szó leírását.

Ilyen az, amikor a CNN-BBC fake news tengely kitermeli a saját, fake news politikusát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére