Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így mûködik a liberális véleményterror Brüsszelben

888.hu

2017.09.15. 15:58

A nyugati liberalizmusnak csúfolt kultúrmarxizmus és a PC mára már a szólás- és a sajtószabadság, szélsõséges esetben pedig a gondolatszabadság korlátozására törekszik.

A liberálisok agyonerőltetett eszmerendszere a normális emberekből egyre nagyobb ellenszenvet vált ki, hiszen egyre többen fordulnak szembe a liberális véleményterrorral. Az alábbiakban egy tanulságos történetet fogunk elmesélni egy Brüsszelben dolgozó szabadelvű fiatalról, aki a túltolt liberális erőszaknak és véleményterrornak köszönhetően Guy Verhofstadt ifjúsági szervezetét maga mögött hagyva a jobboldali, konzervatív Új Flamand Szövetség keretében találta meg önmagát.

Az Új Flamand Szövetség a belgiumi flamand közösség egyik politikai pártja. A 2001-ben alapított párt konzervatív, flamand nacionalista politikai elveket vall, támogatja a belga szövetségi állam felbomlását, Flandria önállóságát.

Egy nagy nemzetközi civil szervezetnél (valóban civil, de a jövőbeni retorziókra való tekintettel a munkahelye nevét nem kívánjuk nyilvánosságra hozni) senior pályázatíróként dolgozó fiatalt egy nap azzal a hírrel hívta fel a főnöke, hogy legyen szíves, nyisson magának egy fake Facebook-oldalt, olyat, amely kellően befogadó, PC és liberális.

Tehát hősünk, akit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Péternek, korábban lájkolta és bekövette Belgium legnépszerűbb politikusát, Theo Franckent, aki egyben a belga menekültügyi és migrációs államtitkár is. 

A Theo Francken-ügy: A Belgiumban élő vallonok a főváros Északi pályaudvarán, a Maximilien parkban és környékén sátortáborozó emberek ellenőrzésére indított rendőri ellenőrzést kifogásolták. A kiszolgáltatott, főként Afrikából és a Közel-Keletről származó migránsok sorozatos megaláztatásnak, önkényes letartóztatásnak és megfélemlítésnek vannak kitéve – írják a migránsvédő civil szervezetek. A menekültügyi államtitkár egyik kiforgatott kijelentése – mely szerint sikerült "MEGTISZTÍTANI A PARKOT" – azonban felkorbácsolta az érzékeny lelkű liberális terroristák lelkivilágát, így egy Twitter-kampányban próbálták meg lejáratni a népszerű politikust. Theo Franckennek a fenti esetről készült posztját Péter is lájkolta.

A világ egyik legismertebb és legnagyobb civil szervezeténél dolgozó pályázatírót az ominózus tett után felhívta a főnöke, akit korábban a belga köztévénél dolgozó alkalmazott riasztott az abúzus miatt.

A belga köztévé független újságírója volt a főcenzor

Az állítólagos belga köztévé független riportere elérte, hogy Pétert a főnökei azonnal tiltsák le a közösségi médiáról, vagy hozzon létre egy a liberális eszmerendszernek is megfelelő profilt.

A hitelesség és a pontosság kedvéért említést érdemel az alábbi eset is:

"A főnököm már az első napomon figyelmeztetett a Facebook veszélyeire, szólt, hogy kollégáim, feletteseim, közvetlen vagy közvetett munkatársaim véleményével nem egyező politikai állásfoglalásom retorziókra adhat okot, ezért azt javasolta, hogy alapvetően két profillal vágjak neki a szép új liberális jövőmnek."

Brüsszelben könnyen rasszistává válik az ember

Péter egyik angol munkatársa már korábban is megjegyezte hősünkről, hogy enyhén rasszista és kirekesztő.

Tudjátok, hogy miért? Mert a chilei ifjúsági szervezetek támogatása helyett a szlovák és a görög civil szervezeteket részesítette előnyben. Az angol hölgy a rasszizmus vádját alátámasztva kijelentette, hogy a chileiek is emberek, ők is megérdemlik az EU támogatását, pont úgy, mint a görögök vagy a szlovákok.

Tanulság nincs, vigyázzunk a liberális véleményterroristákra, ha egy mód van rá, kerüljük el őket. Kellemes hétvégét mindenkinek! 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére