Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szólásszabadság

Nem a Nyugat a véleményszabadság bástyája, hanem Magyarország

Ezer és egy példát tudnánk a közelmúltból kiragadni, hogy Nyugat-Európában miként tiporják lábbal a szólás- és véleményszabadságot. De talán a legékesebb példája a "fejlett Nyugat" ez ügyben tanúsított kettõs mércéjének az az, ahogyan a kollektív nemzetközi sajtó örömködve számolt be arról a hírrõl, hogy Roger Scruton világhírû brit filozófust a véleménye miatt eltávolították a brit kormányból.

Facebook: akik eretnekek, azoktól elveszik a hozzáférést

Beszámoló a Századvég Alapítvány konferenciájának kerekasztal-beszélgetésérõl, melynek résztvevõi Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója, Béky Zoltán médiajogász, Megadja Gábor, a Századvég Alapítvány vezetõ kutatója, a 888.hu publicistája és Pozsonyi Ádám író, képzõmûvész, a 888.hu publicistája voltak.

Szólásszabadság és cenzúra a 21. században

Percrõl percre tudósításunk a Századvég konferenciájáról, melyen felszólal Deutsch Tamás európai parlamenti képviselõ és Bayer Zsolt író, publicista, a Magyar Nemzet fõmunkatársa is. A rendezvényt a Századvég Alapítvány elnöke, a 888.hu fõszerkesztõ-hírigazgatója, G. Fodor Gábor nyitja meg.

Tudatosan tiporja a Facebook az állampolgári jogokat

Az elmúlt esztendõ tapasztalatai olyan fontos problémára mutatnak rá, amely a hazai Alaptörvényben és kapcsolódó jogszabályokban biztosított kommunikációs alapjogok tudatos és rendszeres csorbítását valószínûsítik, egy külföldi vállalkozás átláthatatlan, kiszámíthatatlan, szubjektív üzleti és egyéb jellegû érdekei mentén - írja a Századvég a szólásszabadságról szóló tanulmányában.

A Facebook-cenzúra a progresszív totalitarizmus legújabb pilotprojektje

Igazság, szabadság, szuverenitás: ma ezek az értékek jelentik a tüskét a baloldali, technológiavezérelt, progresszív szép új világ szemében - írja a Századvég a cenzúráról szóló tanulmányában.

Századvég: a nemzetállamokon a sor, hogy megvédjék a szólásszabadságot

Ha Zuckerberg eléri, amit akar, akkor a Facebook-cenzúra szintet ugrik és a nemzetek nem lesznek képesek védelmet nyújtani állampolgáraiknak, hogy azok élni tudjanak alkotmányosan biztosított szabadságaikkal - olvasható a Századvég közleményében.

Vége lehet a liberális véleményterrornak az amerikai egyetemeken

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön rendeletet írt alá arról, hogy az amerikai felsõoktatási intézményeknek biztosítaniuk kell a szólásszabadságot minden nézet képviselõi számára, ellenkezõ esetben az intézménytõl megvonják a szövetségi támogatást.

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

Veszélyeztetik a gyerekeink életét, de attól még megilleti õket a szabad szólás joga.

Bíróság elé citálnák Le Pent, amiért az Iszlám Államról írt a Twitteren

A francia ügyészség indítványa szerint egy nyomozási bírónak kell megítélnie, hogy Marine Le Pen ellen érdemes-e eljárást indítani, miután "sértõ tartalmat" osztott meg négy évvel ezelõtt az Iszlám Állammal kapcsolatban a Twitteren.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére