Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollywood már megtalálta az El Pasó-i lövöldözés felelősét: természetesen Donald Trump az

Pörge Béla

2019.08.04. 12:28

Nyilván, ki más hibája lehetne?

Ahogyan arról beszámoltunk, újabb szörnyű tragédia történt az Egyesült Államokban: El Paso városában egy férfi húsz embert megölt, huszonhatot megsebesített. Meg nem erősített információk szerint az elkövető gyűlölet-bűncselekményt követett el, kifejezetten hispán embereket akart megölni.

Erre az információra azonnal lecsapott az amerikai baloldal, a Demokrata Párt egyik nagy reménysége, egy kisváros nyíltan homoszexuális polgármestere már pár órával a lövöldözés után arról beszélt, hogy a fehér nacionalisták megtámadták Amerikát. Szerinte Donald Trump bátorítja az ilyen lövöldözéseket. (Ez persze nem igaz, Trump a részvétnyilvánítás mellett kifejezetten elítélte a támadást, gyávaságnak nevezte azt.)

Hollywoodban ennél is tovább mentek, több úgynevezett celeb írt arról a közösségi médiában, hogy Trumpot tartja felelősnek a lövöldözésért. A Breitbart egész komoly gyűjteményt szedett össze ezekből a bejegyzésekből, a legerősebb hármat alább látható:

Rob Reiner szavaihoz nincs mit hozzáfűzni, a fehér nacionalizmust okolja mindenért, illetve Trumpot okolja a fehér nacionalizmus megerősödéséért. John Leguizamo kis betűvel írja az elnök nevét, leírja, hogy Trumpot hibáztatja, később pedig arról is, hogy már rosszul van a részvétnyilvánításoktól, mert az semmit sem segít szerinte.

Végül pedig egy olyan tweet, amihez tényleg nincs mit hozzáfűzni:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére