Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feljelentettek egy melegbárt, ahol óvodásoknak mutogatják magukat átoperált férfiak

888.hu

2022.07.27. 19:00

A floridai Üzleti és Szakmai Szabályozási Testület (DBPR) kedden feljelentést tett egy miami bár ellen, amely drag show-kat kínál gyerekeknek, és amely nemrégiben olyan videókban szerepelt, amelyeken egy félmeztelen, nővé operált férfi egy kiskorú lányt próbál „szórakoztatni”.

 

A Miami Wynwood körzetében található R House bárnak 21 napja van válaszolni az adminisztratív panaszra. Ha bebizonyosodik, hogy a bár megsérti a helyi törvényeket és kódexeket, elveszítheti italengedélyét, és gyakorlatilag bezárhat.

A „Libs of Tik Tok” nevű Twitter-fiók a hónap elején közzétett egy videót, amelyen egy átműtött „drag queent” mutatott be fedetlen mellekkel és pénzzel tömött tangával, aki éppen egy kislányt vezet körbe kézenfogva egy bárban.

 

 

A DBPR szerint a lány három és öt év közöttinek tűnik a videó alapján.

A videó egy szélsőbalos csatornáról származik, feltöltője szerint:

A gyerekek a drag show-kba tartoznak!!!! A gyerekek megérdemlik, hogy szórakozást, kifejezést és szabadságot lássanak.”

 

Az még nem világos, hogy mikor forgatták a klipet, ki az előadó és hogy a kislánnyal milyen kapcsolatban van a videó készítője, feltöltője.

A bár menüje egyébként tartalmaz egy speciális „gyerek-villásreggelit” 12 éves korig, kedvezményes áron, amely tartalmazza a „mesés műsorukat”.

 

Florida állam republikánus kormányzója, Ron DeSantis ellenzi a kisgyermekek LMBTQ-propagandával történő megrontását. Az év elején DeSantis aláírt egy törvénytervezetet, amely megtiltja a szexualitásról és a nemi hovatartozásról szóló anyagok oktatását az óvodás gyerekek számára.

 

A Fehér Ház visszautasította DeSantis kormány azon erőfeszítéseit, hogy korlátozza a gyermekek LMBTQ-propaganda anyagoknak való kitettségét, mondván, hogy DeSantis „bántalmazza” a „transznemű és LMBTQ gyerekeket”,

bár a Fehér Ház azt nem volt hajlandó elmagyarázni, hogyan lehet egy gyermeknek felnőttkori szexualitása vagy nemi identitása.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére