Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikaiak 58%-a szerint Biden hibája, ha az orosz konfliktus miatt emelkednek a gázárak

888.hu

2022.02.24. 18:40

A megkérdezettek 50%-a azt is mondta, hogy Bident tartják felelősnek Oroszország ukrajnai inváziójáért – derült ki a Politico/MorningConsult szerdai közvélemény-kutatásából.

 

Marco Rubio szenátor szerint Biden konfliktuskezelése növelheti az olaj árát. A szenátor kiemelte, egy hordó olaj ára meghaladja a 100 dollárt, és hamarosan elérheti a 115 dollárt is.

Nem hiszem, hogy a szankciók megakadályoznák az oroszokat abban, hogy azt tegyék, ami a tervük, de úgy gondolom, hogy ha egyáltalán nem fizetnek ezért árat, akkor még több kárt fognak csinálni”

mondta Rubio kedden a CBS-nek.

 

Moszkva egyesült államokbeli nagykövete kedden azt mondta, hogy Biden szankciói az energiapiacokat és az amerikai fogyasztókat sértik, de Oroszországra csekély hatással lesznek.

Kétségtelen, hogy az ellenünk bevezetett szankciók ártani fognak a globális pénzügyi és energiapiacoknak”

– mondta Anatoly Antonov.

 

Moszkva tekintetében az új amerikai szankciók semmit sem oldanak meg; Oroszország megtanult korlátok között dolgozni és fejlődni”

– tette hozzá.

Miután Németország blokkolta az Északi Áramlat 2-őt, az európai földgázár referenciaértéke 13 százalékos kiugrást ért el kedden.

Annak ellenére, hogy az orosz gáz csak a brit gázfogyasztás 3 százalékát teszi ki, az Egyesült Királyság a maga részéről 10 százalékkal ugrott kedden saját benchmarkjában – írja az iNews.

Németország jelenleg fölgáz-felhasználásának mintegy felét Oroszországból kapja. Olaf Scholz kancellár megígérte, alternatív energiaforrások után fog kutatni, hogy kevésbé függjön Oroszországtól, de még nem tudni, hogy a kormánykoalíció – amely részben a Zöld Párttal kötött szövetségből áll – vissza fogja-e vonni a kormány döntését az atomenergia-ágazat bezárásáról, vagy feloldja-e a tilalmat Németországban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére