Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai hadsereget is elérte a genderõrület

Forisek Ádám

2017.07.06. 16:58

Az amerikai hadseregbe is beköszöntött 2017: próbálják kitalálni, mégis hogyan kezeljék a transznemû katonákat.
WASHINGTON, 16:58

Az amerikai hadseregbe is beköszöntött 2017: próbálják kitalálni, mégis hogyan kezeljék a transznemű katonákat.

A hadsereg még tavaly, Ash Carter nemzetvédelmi miniszter jóvoltából adott ki egy tájékoztató anyagot arról, hogy a katonáknak miképp is kell kezelniük transznemű bajtársaikat.

Természetesen ez az anyag is ott kezdi, hogy megkülönbözteti a biológiai nemet a „gender identitástól”, ami ugye társadalmi, és így pillanatnyi kedve alapján álmodhat meg bárki.

Ezután orvosi vizsgálatnak vetik alá a transznemű katonát, a nemváltásról szóló diagnózist a parancsnokság felé is jeleznie kell a személynek. Miután az orvos megerősítette, hogy a katona „stabilizálódott kiválasztott nemében”, akkor véglegesíthetik a nemváltoztatást a hadsereg nyilvántartásában, valamint a katona anyakönyvi kivonatán és útlevelében.

Ez pedig azzal jár, hogy a választott nem szerinti szálláshely, mosdó és zuhanyzóhelység illeti meg a transznemű katonát

Társainak pedig tiszteletet kell tanúsítani transznemű kollégáik irányában, semmi esetre sem szabad nekik gender-identitásukat megkérdőjelezni, vitatni.

Ezt pedig James Mattis jelenlegi védelmi miniszter döntése sem befolyásolja, aki 2018 január elsejéig felfüggesztette a transznemű emberek toborzását, hogy felmérjék a hadsereg ütőképességét. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére