Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sokszínű Németország: baseballütővel verte meg nővérét egy afgán, mert a nő egy kurddal akart összeházasodni

Pörge Béla

2019.07.17. 15:33

A család már húsz éve Németországban él, de úgy tűnik, nem minden tagjuk tudta elsajátítani a németországi szokásokat és normákat.

A stuttgarti rendőrség letartóztatott egy 18 éves afgánt, amiért baseballütővel megverte a nővérét. A támadás indítéka egy nemkívánatos szerelem lehet – írja a Junge Freiheit.

A család elmondása alapján a fiútestvér nem nézte jó szemmel, hogy nővére egy kurd férfiba szerelmes. A vita odáig fajult, hogy egy reggelen Stuttgart egyik S-Bahn megállójában a 18 éves afgán egy baseballütővel többször megütötte a nővérét, aki a karján és a fején sérült meg. Állapota stabil, de kórházba kellett szállítani a verés után.

A stuttgarti ügyészség emberölés kísérletének vádjával indított eljárást az afgán férfi ellen, aki korábban egyszer már a nővérére támadt. Érdekesség, hogy az afgán család már húsz éve Németországban él, ennek ellenére a 18 éves fiúnak nem sikerült még azt az alapvető európai normát sem elsajátítania, hogy itt a nők ahhoz a férfihoz mehetnek feleségül, akihez akarnak – már ha a szándék kölcsönös.

Az eset nem egyedülálló sem Németországban, sem Európa más olyan részein, melyet komolyabb mértékben sújt a bevándorlás. A fentihez hasonló esetek mellett a kényszerházasság intézménye sem ritka, különösen az iszlám vallású bevándorlók körében. Korábban írtunk arról, hogy Svédországban és Nagy-Britanniában is növekszik a kényszerházasságok száma.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére