Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Twitter már a transzneműeket is célba vette, ha a gyerekek átműtéséről van szó

888.hu

2021.08.10. 14:00

A Twitter azért tiltott le egy transznemű férfit, mert kritizálta a gyerekek nemi műtétjét.

 

A New Yorkban élő 48 éves transzszexuális Scott Newgent egy életre kitiltották a Twitterről, miután figyelmeztetéseket tett közzé a gyerekek nemváltoztatásával kapcsolatban. A férfi kiemelte, hogy a pubertásblokkolók és a hormonkezelések hatására a gyerekek fokozottan ki vannak téve a depressziónak – írta meg a V4NA.

Scott két évvel ezelőtt kötelezte el magát amellett, hogy megismertesse a tájékozatlanabb szülőket a gyermekek korai nemváltásával járó problémákról, emellett kimondta, hogy „a kiskorú gyermekek nem rendelkeznek kellő kompetenciával ahhoz, hogy felmérjék a saját pszichológiai helyzetüket, vagy hogy megértsék, mi az az élethosszig tartó függőség és a nemváltó műtét.”

„Azokat a mozgalomvezetőket és aktivistákat, akik a nemiséggel kapcsolatos véleményüket folyamatosan közzéteszik a Twitteren és a mainstream médiában, csak »nemi misztikusoknak« nevezem.

Támogatják a gyerekek nemi diszfóriáját, annak érdekében, hogy a gyerekek kiválaszthassák a saját nemi identitásukat. A bátorítás és a transzmozgalom beavatkozásai után viszont a kissé zavart gyermekek fognak megfizetni mindenért”

– mondta a transznemű aktivista.

A Twitter az elmúlt időszakban különösen nagy hangsúlyt fektetett a transzfób megjegyzések eltüntetésére, míg más gyűlöletkeltő bejegyzéseket nem törölt. Úgy tűnik, a közösségi médiaplatform algoritmusa olyan jól tiltja a transzfób megjegyzéseket, hogy még a kevésbé vérmes LMBTQ-tagok is tiltólistára kerültek.

Scott mondanivalója a kommentelők szerint nem transzfób módon, hanem objektíven tárgyalja a nemváltoztatással járó problémákat. Bejegyzéseiben nem tagadja a nemi diszfória létezését, és megérti, hogy néhány gyermeknél szükséges a pubertásgátló. Scott emellett rendszeresen üzent a szülőknek, aminek az volt a célja, hogy minél hamarabb rájöjjenek, mit tesznek a gyermekükkel.

Az összes szülőnek azt mondom, hogy nincs joga eldönteni a gyermek nemét vagy azt, hogy megváltoztassák a nemét. A nemváltoztatás a felnőttekre tartozik, és rengeteg olyan negatív hatással, illetve következménnyel jár, amit az egész életen át el kellene viselni”

– tette hozzá Scott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére