Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2015-ben még autókkal jöttek az osztrákok a migránsokért Budapestre

B. F.

2020.11.03. 16:50

Nyugaton odáig romlott pár év alatt a közbiztonság, hogy csaknem mindennapossá váltak a terrorcselekmények és utcai lövöldözések, aminek elkövetői nagyrészt radikális iszlamisták. A társadalmi feszültségek egyik legfőbb oka a vallási radikalizmus, ami legfőképpen az iszlám hívei között nyert teret.

A tegnap esti bécsi terrortámadás minden szempontból tragikus és megrendítő esemény volt. 10 éve még szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy nyugat-európai fővárosban radikális vallási csoportok gépfegyverekkel lövöldöznek a nyílt utcán. Sajnos a 2015-ös migrációs válság és a nyugati liberális demokráciák helytelen válságkezelése ezt jelentősen megváltoztatta. Öt év alatt az illegális bevándorlás és a betelepítési kvóta hatalmas kulturális feszültségeket gerjesztett a keresztény lakosság és a – nagyrészt iszlám vallású – „telepesek” között.

Míg 2015-ben a liberálisok tárt karokkal fogadták a Közel-Keletről és Afrikából érkező tömegeket, addig a magyar kormány – és a legtöbb kelet-közép-európai ország – látta a túlzott elfogadás és kontroll nélküli bevándorlás veszélyeit, és megépítette az első műszaki határzárat a déli, szerb határ mentén. Ez hatalmas felháborodást váltott ki Magyarországgal szemben a Nyugaton, olyannyira, hogy 2015-ben a Refugee Convoy nevű mozgalom osztrák aktivistái Hegyeshalomhoz autóztak azért, hogy saját autóikkal vigyék a határon túlra a menekülteket.

A képen néhány magyar látható, ahogy üdvözlik a mozgalomban részt vevő osztrákokat Hegyeshalomnál.

Míg 2015-ben tárt karokkal várták Nyugaton a Keletről és Afrikából érkezőket, addigra ma már megváltozott a helyzet. Egyre több német–francia–osztrák állampolgár látja be, hogy túlzott vendégszeretetük akár a vesztüket is okozhatja. A folyamat már visszafordíthatatlan, de még lehet bizonyos lépéseket tenni ahhoz, hogy mérsékelni lehessen.

Az elmúlt egy hónapban három egész Európát megrendítő terrortámadásról lehetett hallani:

  • Október közepén történt, hogy a nyílt utcán lefejeztek egy középiskolai tanárt a Párizs közelében található Conflans-Sainte-Honorine nevű francia kisvárosban. A bűnözőt aki Allah akhbar!-t kiáltott gyilkolás közben, a rendőrök likvidálták.
  • Rá egy hétre újabb támadásról lehetett hallani Franciaországban. Nizzában Brahim, egy 21 éves tunéziai bevándorló gyilkolt meg három embert, közöttük egy nőt, akit lefejezett.
  • Végezetül a legsúlyosabb a tegnapi bécsi terrortámadás volt, amelynek idáig négy halálos áldozata és számos sebesültje van.
A tegnapi bécsi terrortámadás az egyértelmű bizonyíték arra hogy változásokra van szükség Nyugat-Európában mind a közbiztonságot, mind a kulturális problémák kezelését illetően. Szigorúbb határellenőrzés és a tengeri kikötők lezárása jelentősen csökkentené az esélyét annak, hogy iszlamista fanatikusok juthassanak a kontinensre. Meg kell védeni kulturális örökségünket és keresztény identitásunkat saját magunk és gyermekeink számára.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére