Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapesti cirkusz

Olvasói vélemény | szerző: P. Katalin

2019.11.10. 12:20

„Fel, vörösök, proletárok” …hej szivárványosok, és kisnyilasok – szólhatna a cirkuszkocsi hangszórója. A fideszes kampány ellenére, miszerint „Budapest nem cirkusz”, mégiscsak cirkusz lett Budapesten. A jóslat is bevált, hogy Budapestből cirkusz lesz a vörös koalíció győzelme esetén. A bicikliző polgármester igen kínos helyzetben van, el kell játszania a bohóc, a báb szerepét. Már megkezdődött ugyanis a régi elvtársak felvonulása, akik benyújtják a számlát. A régi időket idézve meghirdették a „felszabadulást”. Hasonló ez ahhoz, mint amikor 1945-ben „felszabadulás” címszóval megkezdődött a vörös rémuralom. Akkor is külföldi segédlettel tudták a zsarnok hatalmukat érvényesíteni, a népet megnyomorítani, ahogy most a hagyományosan jó külföldi kapcsolatokkal, Brüsszelbe rohangálva, ott az ország ellen áskálódva. A proletár internacionalizmus töretlen, most is számíthatnak elvbarátaikra. Időközben a vörös csillag mellé a neoliberális diktatúra társult, a kettő szövetségben működik. Hungarikum, hogy melléjük itthon a gyurcsányistává vált nyilasok társultak.

A vörös csillag és a neoliberalizmus a szellemi közege a baloldali ellenzéknek, amelynek vezéralakjává Karácsony avanzsált. Kétes dicsőség az övé, mert elvbarátai azért járnak Brüsszelbe, hogy az ország ellen büntetőszankciókat kérjenek, ha lehet még pénzelvonást is. Akárhogyan nézzük is, ez sima hazaárulás, és most ezek kezébe került a főváros. Ők odaadták a lelküket a sötét oldalnak, és magukkal rántják a híveiket, akiket évek óta hazugságokkal manipulálnak. Két tábor áll egymással szemben, az „alvilággal kötött szövetség”és az „Istennel kötött szövetség” hívei. Az „alvilággal kötött szövetség” tagjai a vörösök, akik a milliók kivégzéséért felelős szocik szellemi utódai, valamint a keresztényellenes, gendert, homoszexuális házasságot és abortuszt támogató szivárványosok és a zsidógyűlölő nyilasok. A másik oldalt az „Istennel kötött szövetség” hívei alkotják, a család, a férfi és nő szövetsége, a keresztény kultúra, a keresztény szabadság és a nemzet védői. E kettő éles harca jellemzi az országot, ami az önkormányzati választások óta tisztán látható.

Az Ószövetségben az „alvilággal kötött szövetség” a bálványimádatba esett népek jellemzője volt, és ma ugyanez jellemzi ezeket a rétegeket. Mi más a vörös csillag imádata, mint bálványimádat, és a liberális humanizmus bálványtana, ami pl. szeretetnek nevezi az erkölcstelen azonos neműek házasságát. Az „Istennel kötött szövetség” hívei a zsidó-keresztény kultúrát védik, ami nem jelenti azt, hogy bűntelenek lennének. Az ószövetségi időkben a kosra terhelték a bűnüket, akit kikergettek a sivatagba. Most Borkai a sivatagba kergetett kos, jóllehet van már megváltója a népnek, aki a bűnöket megbocsátja. Ezt a tisztulást azonban még el kell végezni.

A főváros eddig is balos érzelmű volt, mindazt képviselte, amit a vörös csillag és a szivárványos liberalizmus, ahogy ez a világban is majdnem minden fővárost és nagyobb várost jellemez. Most sikerült összefogniuk, így tudtak a jobboldal fölé kerülni, akik itt mindig kevesebben voltak. Szó nincs tehát a jobboldal gyengüléséről, az még több szavazatot kapott, mint eddig, csak ez így nem volt elég. Ugyanez történt több nagyvárosban, most a vörös koalíció összefogásával napvilágra került, ami eddig rejtett volt. Egyes városokban és a fővárosban kibújt a szög a zsákból, a vörös csillag zsákmányai többen vannak. Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?

Jézus azt mondaná nekik, „újuljatok meg gondolkodásotokban”. De félő hogy ez falra hányt borsó, hiszen a lakosság 8-10%-a jár például templomba, alig 50% mondja magát kereszténynek. Vannak, akik megátalkodottak gondolkodásukban, nem mozdíthatók. Ezt be kell látni, nem tudjuk megváltoztatni, ami azt jelenti, az 1:1-es felállással igen ádáz harc várható. A kormány a hagyományosan jobboldali emberekkel számolhat, akik nemzeti, keresztény érzelműek. A többieknek hiába teszi le az asztalra a legjobb eredményeket, a valóság nem számít. Egyébként is egy olyan buborékban élnek, ahová a kormány eredményei el sem jutnak, csak a kiforgatott igazság. A vörösök és szivárványosak – eddig is láthattuk – a hazugságban és manipulációban a legjobbak. És mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?

A vörösök az igazság megfordításának művészei, tolmácsolásukban minden visszájára fordul. A soha nem látott gazdasági eredmények, a hatalmas fejlesztések, ellenére azt hallják a buborékukban, hogy itt minden szörnyű, hogy itt diktatúra van, hogy lopnak. Hiába derült ki a kispesti szoci esete, hogy a szocik szétlopták a kerületet, mégis Borkaira fordították át, az igazság nem jutott el hozzájuk. Médiájuk csupán hazugsággyárak, mégis ezt a Fidesz-médiára fordítják át. A megfordítás művészei hazugságaikkal sok bizonytalankodót elérnek, a számtalan netes felületükön, amiben régen lepipálták a Fideszt. Aki nem megátalkodott szívű, aki nem balos érzelmű, csak bizonytalankodó, itt még lehet kereskedni, egy ügyesebb netes megjelenéssel, a hazugságok visszaverésével.

Balog Zoltán szerint Isten pedagógiája volt ez a választási eredmény, ahol a Fidesz veszített állásaiból, a főváros elestét is beleértve. Ahogyan Márki-Zay megválasztása anno felrázta a jobboldalt a választások előtt, ami végül fényes győzelemhez vezetett, úgy kell ebből is tanulni.

Nyilván el kell gondolkodni az új stratégián, ebben az új helyzetben. Számba kell venni a hibákat is, a keresztények kezdhetnek imádkozni a gondolkodás megújulásáért a vörös csillagosokért, és szivárványosokért, és bizony magunkért is. Nem történhet a Borkaihoz hasonló ügy sorainkban, akik a keresztény kultúra védelmét fontosnak tartjuk. Mindenképpen szükséges egy erkölcsi megújulás, mert a keresztény szabadságba nem fér bele minden, mint a liberális szabadságba. A keresztény szabadságban vannak morális korlátok.

A harang tehát mindnyájunkért szól. Legyünk akár a jobboldali keresztény nemzeti kurzusban, vagy a baloldali vörösök és szivárványosok csapdájában.

„Gondolkodásotokban megújulva alakuljatok át”(Róm, 12, 2)

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére