Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.03.26. 07:59

Ezek voltak a mai reggel legfontosabb hírei.
Gyurcsány Czeglédynek köszönheti azt, hogy miniszterelnök lett

Zuschlag János vasárnapi interjújában úgy fogalmazott, hogy Czeglédy Csaba a kilencvenes évek óta tudatosan építette politikai karrierjét és azt az iskolaszövetkezet hálózatot, amelynek köszönhetően már 2002-re nélkülözhetetlenné vált a baloldalon. Gyurcsány ügyvédje 2010-ig folyamatosan nyerte a munkákat az állami cégektől, közben a diákokkal minden választás idején kampánymunkát végeztetett. A Zuschlag-interjúból kiderül, nagyon úgy néz ki, hogy Czeglédyt most éri utol azoknak a pártfinanszírozási bűnöknek az árnyéka, melyekért korábban Zuschlag János lakolt. Az interjúban Zuschlag részletesen beszámolt arról, hogy Czeglédynek mekkora befolyása volt a szocialista párton belül, szerinte Czeglédy már a 2000-es évek elejétől irányította a Vas megyei pártszervezeteket. Az interjúról készült hosszabb cikkünket ITT tudod elolvasni.

Vona szerint csak egy egyszerű stikli, hogy Janiczak anális szexszel fenyegette meg beosztottját

Arra, hogy a Jobbik második embere, Janiczak Dávid anális szexszel fenyegette meg beosztottját, Vona Gábor úgy reagált, hogy nem illik ilyesmit mondani, de bárkivel megeshet. A pártelnök nem kritizálta az ózdi polgármestert, szerinte azzal, hogy Janiczak bocsánatot kért, a dolog meg van oldva. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az alelnök durva kijelentése munkahelyi zaklatásnak minősül.

Letartóztatták Puigdemontot, Katalónia fellázadt

Utcai összecsapások törtek ki vasárnap délután Katalónia fővárosában, miután kiderült, hogy a német hatóságok letartóztatták Carles Puigdemont menesztett katalán elnököt. Tüntetők ezrei gyűltek össze a belvárosban, és megpróbáltak a spanyol kormány katalóniai főképviselőjének a székhelyére menni, hogy hangot adjanak tiltakozásuknak, azonban a rendőrség az útjukat állta, mire a tüntetők egy része erővel próbált meg áttörni a sorfalon. A dulakodás közben a rohamrendőrség botokkal verni kezdte a tömeget. Az első jelentések nem szólnak sérültekről. Szombat éjjel már voltak hasonló összecsapások Barcelonában; akkor kéttucatnyian sérültek meg. Hétfőn derül ki, kiadják-e a politikust a német hatóságok Spanyolországnak. A katalán vezető október végén, leváltását követően hagyta el Spanyolországot, azóta Belgiumban tartózkodott önkéntes száműzetésben. Szombaton finnországi látogatásáról készült visszatérni Belgiumba, amikor vasárnap Németországban elfogták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére