Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.07.25. 07:59

Kiesett a nõi vízilabda-válogatott; a nagyhatalmak meg tudtak egyezni néhány kérdésben Ukrajnát illetõen; és a nap clickbait címe: ki nem találnád, hogy mire költik a csehek a pénzüket lélegeztetõgépek helyett. Ezek a reggel legkattintósabb hírei.
Sajnos nem sikerült, kiestek a lányok

Szomorú hírrel kezdjük a napot: női vízilabda-válogatottunk az elődöntőbe jutásért csapott össze Kanadával hétfőn, a Hajós uszodában. Vereség lett a vége. Lendületesen kezdődött a mérkőzés, a gólok azonban elmaradtak, hiszen rengeteg lövés ment félre vagy pattant a kapufára a blokkok után. 35 lövésből 4 gól lett :(

Azonnali lépéseket fogadtak el az ukrán konfliktusban

Egy sor haladéktalan intézkedésről állapodott meg az ukrajnai konfliktus ügyében hétfőn Németország, Franciaország, Oroszország és Ukrajna. Az úgynevezett normandiai négyek felszólították a Kelet-Ukrajnában szemben álló feleket, hogy azonnal vessenek véget a tűzszünet sorozatos megsértésének. Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia elnök felszólították a feleket, hogy az év végéig újítsák fel a fogolycseréket. A négy ország szakértői legközelebb augusztusban tanácskoznak.

Lélegeztetőgépek helyett a líbiai parti őrségre költ Csehország

A cseh kormány hétfőn úgy döntött, hogy 24 millió koronával – azaz 280 millió forinttal – támogatja a líbiai parti őrséget, amivel a legbőkezűbbnek számít az Európai Unió tagállamai közül. Bohuslav Sobotka miniszterelnök internetes üzenetben tudatta, hogy Prága döntésével a migrációs nyomásnak jelenleg legerősebben kitett Olaszország kérésére reagált. Tavaly Csehország egymillió koronát fordított a líbiai parti őrség képzésére. A csehek döntése azért is fontos, mert szakértők szerint 800 ezer migráns vár az átkelésre Líbia partjainál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére