Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ukrajna

Oroszország nem szándékozik nyíltan beavatkozni az ukrajnai konfliktusba

Ezt Nyikolaj Patrusev, az orosz biztonsági tanács titkára jelentette ki szerdán a Kommerszant című lapnak nyilatkozva.

Szijjártó: Nekünk a nemzeti közösségek a külpolitika szívét és lelkét jelentik

Orosz és ukrán kapcsolatokról beszélt Szijjártó Péter a NATO-tagországok kétnapos külügyminiszteri ülését követően.

Csupán egyfajta oltóanyag áll még rendelkezésre Ukrajnában

Nem érzékelhető lassulás a koronavírus-járvány terjedésében Ukrajnában, vasárnapra is több mint kilencezer új beteget jegyeztek – annak ellenére, hogy hétvégenként általában kevesebben fordulnak orvoshoz, és kevesebb tesztet végeznek -, és ismét rendkívül sokan kerültek kórházba.

Ukrajnában megint rohamosan terjed a járvány, az oltási kampány nem elég gyors

Ukrajnában ismét gyorsult a koronavírus-járvány terjedése, szerda délelőtti közlés szerint az elmúlt 24 órában közel 6400 új beteget jegyeztek fel, ami csaknem kétszerese az előző napinak, és ismét kiugróan sokan, kétszáznál többen haltak bele a betegségbe.

Rendkívül kevés embert oltottak be eddig Ukrajnában

Ukrajnában eddig kevesebb mint ötezren kapták meg a koronavírus elleni védőoltást, miközben a betegség halálos áldozatainak száma a járvány kezdetétől meghaladta a 26 ezret – derült ki a hivatalosan közölt adatokból.

Ukrajnában májusig meghosszabbították a karantént

Ukrajnában szerdára tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése, több mint négyezer, a megelőző napinál mintegy ezerrel több új koronavírusos beteget jegyeztek fel, és sokan kerültek kórházba.

Várhelyi Olivér is felkerült az „Ukrajna ellenségeit” listázó Mirotvorec honlapra

Várhelyi Olivér uniós szomszédságpolitikai és bővítési biztos is felkerült az „Ukrajna ellenségeit” listázó Mirotvorec (Béketeremtő) ukrán nacionalista szervezet honlapjára – hozta nyilvánosságra kedden a Kárpáthír.com.

Ukrajnában megint több mint ötezer új beteget jegyeztek fel

Ukrajnában ismét tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra több mint ötezer, a megelőző napinál mintegy négyszázzal több új beteget jegyeztek fel, és ezúttal is sokan kerültek kórházba.

Várhelyi Olivér: Az EU elvárja, hogy Ukrajna megfelelően szabályozza a nyelvhasználatra és az oktatásra vonatkozó jogokat

Várhelyi Olivér: Az EU elvárja, hogy Ukrajna megfelelően szabályozza a nyelvhasználatra és az oktatásra vonatkozó jogokat

Ukrajnának garantálnia kell a nemzeti kisebbségeket megillető jogok tiszteletben tartását, és a kormánynak érdemi párbeszédet kell folytatnia a nemzeti kisebbségek képviselőivel – jelentette ki Várhelyi Olivér bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős európai uniós biztos az EU–Ukrajna Társulási Tanács csütörtöki eszmecseréjét követő sajtótájékoztatón.

„Az EU felszólítja Ukrajnát, hogy szorosan működjön együtt Magyarországgal”

A Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációjának tagjai és a határon túli magyar EP-képviselők írásbeli választ igénylő kérdést nyújtottak be Josep Borrell uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselőnek a kárpátaljai magyarságot hátrányosan érintő ukrajnai intézkedésekkel és atrocitásokkal kapcsolatban. Borrell a válaszában aggasztónak nevezte az ukrajnai fejleményeket.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére