Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.12.22. 07:59

Ádert jelölte Orbán Viktor államfõnek; százezer eurós jutalmat ajánlottak fel a berlini merénylõ nyomravezetõjének; feloldották a zárlatot a berlini merénylet helyszínén. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Ádert jelölte Orbán Viktor államfőnek

Orbán Viktor felkérte Dobogókőn a Fidesz elnökségét, hogy Áder Jánost javasolják ismét köztársasági elnöknek. A Fidesz-elnökség erről egyhangúlag döntött a kérdésben. Orbán Viktor várhatóan a napokban, még karácsony előtt tájékoztatja a döntésről a köztársasági elnököt.

Százezer eurós jutalmat ajánlottak fel a berlini merénylő nyomravezetőjének

Európa-szerte embervadászat folyik a berlini merényletet elkövető terrorista ellen. Szerda reggelre kiderült, hogy a 12 halálos áldozatot követelő berlini merényletet a 24 éves tunéziai származású Anis Amri követte el. A német rendőrség azonnal megkezdte a férfi után az embervadászatot. Százezer eurós jutalmat ajánlanak fel annak, akinek bármilyen információja van a terrorista hollétéről. Ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy Amrinak fegyvere van és veszélyes.

Feloldották a zárlatot a berlini merénylet helyszínén

A német nyomozóhatóságok befejezték a helyszínelést a berlini Breitscheidplatzon, a három nappal ezelőtti berlini gázolásos merénylet színhelyén, és feloldották csütörtökre virradóra a tér és a környék zárlatát. "A nyomozati eljárás a bűntény helyszínén befejeződött. Visszaadjuk Breitscheidplatzot a berlinieknek" – közölte a Twitteren a berlini rendőrség.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére