Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda nap volt: Dezse Balázs kiosztotta a Wass Albertet lenácizókat, Karácsony ígéretet szegett, Menczer Tamás pedig nyugalomra intett

888.hu

2020.02.26. 19:59

A mai nap is mozgalmasan telt: interjút adott portálunknak Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója, aki megosztotta velük a három kedvenc kocsmáját. Kiderült továbbá, hogy izzasztókamra marad a 3-as metró, és a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a 888-on keresztül int mindenkit nyugalomra a koronavírus járvány kapcsán. Az is kiderült, hogy a Disney elkészítette első transznemű filmfiguráját.

Rendhagyó interjút adott a 888-nak Dezse Balázs, a Keménymag és a Pesti Srácok „legagyontetováltabb” tagja. Az újságíró végre tiszta vizet öntött a pohárba: soha nem volt libsi, az R56 Sörözőt, a Füge Udvart, jó időben pedig a Treffort Kertet ajánlja a szórakozni vágyóknak, illetve kiderült az is, hogy nem szereti a sört, inkább házmester fröccsöt szokott inni.

Az interjú során szóba került Wass Albert is.

Rohadjon meg mindenki, aki szerint Wass Albert náci író

– zárta rövidre a kérdést Dezse.

Karácsony Gergely főpolgármester újabb kampányígéretét szegte meg, ugyanis a Fővárosi Közgyűlés megszavazta Budapest költségvetését, amiből kikerült a hármas metró szerelvényeinek utólagos klimatizálása.

A döntés már csak azért is érdekes, mert Karácsony korábban hőmérővel a kezében szörnyülködött az egyik metrókocsiban arról, hogy milyen meleg van rajta.
A koronavírus ma is téma volt, egyre több európai ország érintett a járványban. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a 888-on keresztül üzent a magyaroknak.
Elmondása szerint nyugalomra és higgadtságra van szükség, pánikra pedig nincs ok.
Végezetül pedig egy hír a haladók világából: elkészült az első transznemű filmfigura a Disney-nél.
A küklopsz, Onward leszbikus transznemű lesz.
Hurrá!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére