Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú nap volt: Nem kell törlesztőket fizetni és Sorosék a kiutasított irániak oldalára álltak

888.hu

2020.03.18. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb történései.

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán a koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerülő emberek és gazdasági szereplőkkel kapcsolatban meghozott első döntésekről tájékoztatott. A kormányfő többek között arról beszélt, hogy:

  • az év végéig felfüggesztik a magánszemélyek és vállalkozások mai napig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét,
  • a csütörtöktől felvett új fogyasztási hitelek teljes hiteldíjmutatóját (THM) a jegybanki alapkamat plusz 5 százalékban maximálják.

Döntött a kormány: az év végéig senkinek sem kell hiteltörlesztőt fizetnie

Több százezer ember próbálta egyszerre nézni Orbán Viktor miniszterelnök élő bejelentkezését a Facebook-oldalán, ezért a videó folyamatosan akadozott, majd végleg le is fagyott. Az utolsó nézettségi adat több mint 250 ezer volt, mielőtt a felvétel végleg megszakadt. A videó végül felkerült a kormányfő oldalára, amelyből kiderült: Orbán Viktor a kormányülés szünetében jelentkezett be.

Kiderült továbbá az is, hogy a Magyar Helsinki Bizottságnak sikerült bírósági úton megakadályoznia, hogy a magyar állam kitoloncolhassa azokat a koronavírus-fertőzés gyanújával karanténba helyezett iráni diákokat, akik a magyar egészségügyi ellátást úgy köszönték meg, hogy törtek-zúztak a Szent László Kórházban.

A nap legjobb híre viszont az volt, hogy a nyíltan homoszexuális Gyurcsány-párti provokátor, Homonnay Gergely – követve a pasiját – Olaszországba költözött. Reméljük, annyira jól fogja magát érezni, hogy fel sem merül benne, hogy visszatérjen!

A koronavírus-járvány kellős közepén is van minek örülni: Homonnay Gergely elhagyta Magyarországot

Mint arról korábban már beszámoltunk, a hazai közélet egyik legmagyargyűlölőbb szereplője, a Gyurcsány-párt mellett lándzsát törő Homonnay Gergely azt fontolgatta, hogy elhagyja Magyarországot, és – követve a pasiját – Olaszországba költözik. Szerencsére a terve nem ment füstbe, így egy, a Facebookra feltöltött kép alapján joggal következtethetünk arra, hogy a jövőben nem nálunk fogja rontani a [...]

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére