Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.05.10. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Szijjártó Péter szerint Frans Timmermansnak vállalnia kell a felelősséget azért, hogy az Európai Unió területére több mint másfél millió migráns jött az elmúlt években. A külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ehhez hozzátette, hogy a szocialista politikus személyes felelősséggel tartozik azért, hogy az Európai Bizottság „ilyen botrányosan gyenge teljesítményt” nyújtott az elmúlt öt évben, valamint azért, hogy Európa folyamatosan veszített versenyképességéből és a biztonsági helyzet egyre romlott.

A KKM-hez kapcsolódó mai hír még, hogy a külügy bekérette a budapesti svéd nagykövetet, miután szerdán a svéd miniszterelnök alaptalanul vádaskodott Magyarországgal szemben.

Beata Szydlo és Silvio Berlusconi is arról beszélt a nap folyamán, hogy az Európai Uniót meg kell reformálni. Berlusconi szerint az Európai Néppárt is reformokra szorul, és az EPP-nek szerinte sem szabadna a baloldal felé nyitnia. A korábbi olasz miniszterelnök tehát egyetért Orbán Viktorral abban a kérdésben, hogy az EPP-nem nyitottabbnak kellene lennie a jobboldallal.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Erdélyben, azon belül Székelyföldön járt, ahol helyi, jégkorongozó gyermekek társaságában elénekelte a Székely Himnuszt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére