Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.02.20. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Verbálisan összecsapott Szijjártó Péter Soros György emberével szerdán Isztambulban, a Budapest Folyamat megbeszélésén. A magyar külgazdasági és külügyminiszter az európai emberek érdekeit képviselte, Dimitrisz Avramopulosz brüsszeli biztos viszont kizárólag a migránsok jogait hangsúlyozta, és 10 perces beszéde alatt egy szót sem szólt az európai emberek jogairól és biztonságáról.  "A bajt nem szabad behozni Európába, a segítséget kell odavinni, ahol a baj van" – fogalmazott Szijjártó a konferencián. További részleteket itt olvashatsz.

Jakab Péter szerint a cigányok a szobájuk közepére szoktak piszkítani. A jobbikos politikus újabb vállalhatatlan megjegyzése került nyilvánosságra. Az ügyről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Tovább folytatódik a svéd-magyar diplomáciai csörte, ezúttal Svédország budapesti nagykövetét kérették be a magyar külgazdasági és külügyminisztériumba. A részleteket itt találod.

Egy német rendőri vezető szerint a bevándorlók körében jellemző a súlyos bűncselekmények magas aránya. Holger Münch, a német szövetségi bűnügyi hivatal vezetője az Európai Rendőri Konferencián beszélt erről. Elmondta, hogy Németországban továbbra is magas a terrorveszély, és azt is kifejtette, hogy a migránsok számarányukhoz képest felülreprezentáltak a bűnügyi statisztikákban. Ide kattintva többet is megtudhatsz a témáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére