Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2018.12.04. 19:59

Ez történt ma.

Ausztriában sem várja mindenki tárt karokkal a nyílt társadalom eszmeiségét propagáló Soros-egyetemet, melynek vezetése tegnap jelentette be, hogy tevékenységének egy részét Bécsbe helyezi át. Ennek kapcsán az osztrák alkancellár, Heinz-Christian Strache úgy fogalmazott, hogy az FPÖ mindvégig ellenezte az amerikai spekuláns intézményének Bécsbe történő költözését, amelyet „vándoregyetemként” aposztrofált.

A CEU ügyében lapunk Hollik Istvánnal is készített egy interjút, melyben a kormányszóvivő elmondta, hogy pontosan azok sivalkodnak a Soros-egyetem ügyében, akik korábban a bevándorláspolitikája miatt támadták a magyar kormányt. Hollik szerint az ügynek semmi köze a tanszabadsághoz, ezt pedig az amerikai nagykövet is így gondolja, hiszen Soros György személyes konfliktusaként kezelik a történteket az Egyesült Államokban.

A Soros-egyetem mellett fontos megemlíteni a franciaországi eseményeket is, ugyanis hetek óta zavargások osztják meg az országokat, ahol a magukat sárgamellényeseknek nevező tüntetők helyezkedtek szembe Emmanuel Macron francia elnökkel, melynek immáron halálos áldozata is van.

Mindemellett figyelmetekbe ajánlanánk egy újabb egyetemi hallgató levelét, aki a 888.hu-n osztotta meg gondolatait és tapasztalatait a magyar egyetemeken működő balliberális propagandáról, azaz az egyetemi metoo-ról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére