Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.11.12. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

A Jobbik "prostitúciós jelleggel" alkalmazott gyakornokokat – mondta Stummer János, a párt alelnöke még májusban. "Megújítjuk a Jobbik utánpótlásképzését. Felszámoljuk a parlamenti gyakornoki program prostitúciós jellegét" – mondta el megdöbbentő őszinteséggel a politikus. Stummer János beszéde alapján a jobbikos képviselők rendszeresen visszaéltek azzal, hogy fiatal nők szerettek volna munkát vállalni a frakció mellett. Mirkóczki Ádám szóvivő úgy reagált, hogy Stummer valóban ezt mondta, ám teljesen másra gondolt.

Az ausztrál kormányfőtől bocsánatkérést vár az iszlám közösség, ugyanis a politikus szerint a legnagyobb veszélye, amely Ausztráliára leselkedik, az a szélsőséges iszlám. A politikus ezt a pénteki terrortámadás után nyilatkozta.

Egyre több ország utasítja el az ENSZ migrációs agyrémét. Decemberre tervezik a migrációs paktum aláírását, de szinte már biztos, hogy számos európai uniós tagállam nem fog részt venni az eseményen. Az utóbbi időszakban ráadásul az EU újabb országai jelezték, hogy fenntartásaik vannak a paktummal kapcsolatban.

A nap legviccesebb híre: Merkelt Macron feleségének nézték. Egy idős néni Madame Macronnak, vagyis Macronnénak szólította Angela Merkelt, aki aztán németül elmondta, hogy ő a német kancellár. Az esetről készült videót itt tudod megnézni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére