Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.02.21. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

Úgy tűnik, hogy a feljelentések megugró száma miatt a Facebook leállította Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát. A "Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt" nevű oldalt elborította a legsötétebb balliberális propaganda, amely a rendszerváltozás után jelent meg a baloldalon.

Elképesztő monológgal sokkolt Szanyi kapitány, a Magyar Szocialista Párt EP-képviselője. A politikus korábban sem volt szívbajos – gondoljunk csak azokra a kijelentésekre, amikor épp "feldarabolta volna a kerítést" vagy szimplán lerománozta az erdélyi magyarokat –, ám most ennél is továbbment, hiszen Sztálinhoz, Leninhez és Adolf Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort.

Czeglédy Csabát és társait azzal gyanúsítják, hogy összesen 3,3 milliárd forintnyi áfát és személyi jövedelemadót nem fizettek meg az államnak. A politikus cége, a Human Operator Zrt. diákokat közvetített ki különböző munkahelyekre, és több ezer fiatalnak adós maradt a munkabérrel. Utóbbi esetében kiderült, hogy olykor pártmunkára is befogták a fiatalokat. Ennek ellenére Czeglédy összegyűjtötte a kellő számú ajánlást, és elindul az áprilisi választásokon. Amint az előzetes letartóztatásban lévő ügyvéd hivatalosan is jelölt lesz, azonnal mentelmi jogot kap, és szabadlábra helyezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére