Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.02.16. 19:59

A péntek legfontosabb hírei a 888-on!

A magyar kormányfő a CDI (Kereszténydemokrata Internacionálé) budapesti konferenciájának sajtótájékoztatóján beszélt. Kiemelte: a CDI keresztény indíttatású szervezet, amely az emberi méltóságot tekinti a politika alapjának. Ez azért fontos, mert az átalakuló világban a politikai viták középpontjába mindenhol az identitáskérdések kerülnek, ez Európában látható a leginkább, mert a migráció felerősítette ezeket a kérdéseket – tette hozzá a kormányfő.

Rupert Coleville, az ENSZ emberi jogi főbiztosának szóvivője szerint a Stop Soros törvénycsomag indokolatlanul korlátozza az egyesülési szabadságot, és aggasztó folytatása a magyar kormány támadásának az emberi jogok és a civil szféra ellen.

Az amerikai szenátusban csütörtökön elvetették a bevándorlók helyzetét rendezni hivatott négy különböző törvényjavaslatot. Az indítványok egyikét kétpárti kompromisszummal dolgozták ki, egy másik pedig – amelyet Chuck Grassley iowai republikánus szenátor terjesztett elő – csakis a Fehér Ház elképzeléseit tükrözte. Egyik kezdeményezés sem kapta meg a további vitához szükséges 60 voksot, tehát újabb javaslatra lesz szükség. A republikánusok szerint ez azért történhetett meg, mert a demokraták nem veszik komolyan a nemzetek biztonságát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére