Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2017.12.15. 19:59

A nap legfontosabb hírei nálunk!
Ezért büntette meg az Állami Számvevőszék a Jobbikot

A PestiSrácok birtokába került dokumentumok szerint az oligarcha olyan feltételekkel kötött szerződést, amelyekkel gyakorlatilag több százmillió forintot ajándékozott a Jobbiknak. A lap cikke alapján nem túlzás azt állítani, hogy az évtized legdurvább pártfinanszírozási botrányával állunk szemben.

Az eső megint elmosta a demokráciát

Kínosan kevesen, nagyjából ezerötszázan gyűltek össze a Jobbik pénteki tüntetésén, pedig arra a baloldaltól a Jobbikig mindenkit szívesen vártak. Talán a hideg és az eső lehetett a baj, megint elmaradt a forradalom.

Orbán: a magyarok kölcsönadták nekünk az erejüket

Orbán Viktor elmondta, köszönettel tartozik azoknak a magyaroknak, akik részt vettek a nemzeti konzultációban, ezáltal kölcsönadták neki az erejüket, így lehetővé tették, hogy ezen a csúcson – különösképpen tegnap éjszaka – sikerüljön visszaverni a támadásokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján megsértették. Elmondása szerint sok millió magyar ember egybehangzó akarata kellett ahhoz, hogy megakadályozzák, hogy olyan döntések születhessenek, melyeknek eredményeképpen idegeneket telepítettek volna Magyarországra. 

Merkel és Macron úgy döntött, kicsinálják Lengyelországot

Franciaország és Németország támogatni fogja az Európai Bizottságot, ha úgy dönt, jövő héten megindítja az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást Lengyelország ellen a vitatott igazságügyi reform miatt – közölte Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia államfő közösen tartott brüsszeli sajtótájékoztatóján pénteken.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére