Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eminem lánya nem bináris, börtönviselt emberrel szövetkezik Gyurcsány, egy belga költő szerint kicsit mind pedofilok vagyunk

888.hu

2021.08.14. 20:00

Válogatás a mai nap híreiből. Csak neked, csak most!

Whitney Eminem volt feleségének, Kimberly Scottnak a lánya, aki 2002-ben született, és a rapper 2005- ben fogadta örökbe. Biológiai apja, Eric Hartter 2019-ben halt meg kábítószer-túladagolás miatt.

Whitney egyébként még 2017-ben biszexuálisnak vallotta magát.

Itt pedig, a fiatal Tik Tok videója az „átváltozásairól”:

Míg az amerikai sztár hazatáján gyarapodnak az LMBTQ-személyek, addig itthon Gyurcsány Kolompár Orbánnal szövetkezik.

A szivárvány koalíció pártjai közül eddig azonban csak a Momentum támogatja az ötletet.
„Közösen dolgoznak a romák élethelyzetének javítása érdekében az oktatás, a foglalkoztatás, a telepfelszámolás, a vállalkozások segítése, az előítélet visszaszorítása, az egészségügy, valamint az állam- és közigazgatás területén” – indokolta együttműködését közös közleményében a Magyarországi Cigányközösség Fóruma (MCF) és a Demokratikus Koalíció (DK). Azt is közölték, hogy az MCF „A cigányságnak Magyarország a hazája!” című programja alapján együttműködnek az ellenzéki szövetség közös romaprogramjának kialakításában és végrehajtásában.
A portál azt írja, hogy az MCF vezetője az a Kolompár Orbán, aki 2010 előtt az Országos Cigány Önkormányzatot (mai nevén: Országos Roma Önkormányzat) vezette, ugyanakkor a törvénnyel is meggyűlt a baja. Olyannyira, hogy 2013-ban börtönbe kellett vonulnia, miután a Kecskeméti Törvényszék – jóváhagyva az elsőfokú ítéletet – kétrendbeli, részben társtettesként, részben folytatólagosan elkövetett, jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettében, valamint az Európai Közösség pénzügyi érdekeinek társtettesként, folytatólagosan elkövetett megsértése bűntettében mondta ki bűnösnek.
Nem Gyurcsányék mostani politikai manővere az egyetlen érthetetlen dolog a mai nap hírei közt.
Botrányos nyilatkozatot tett egy belga költőnő, aki szerint az embereknek be kéne fogadniuk a pedofilokat.

 

Delphine Lecompte a pedofilokat „marginalizált, kiszolgáltatott csoportnak nevezi, akit a tisztességes moralista közösség évek óta beteges söpredékként kezel”. Annak ellenére, hogy tiltakoztak a nő szavai elle a városi tanács azt mondta, hogy bár nem értettek egyet vele Lecompte jogosult a szólásszabadságra – írja a Breitbart.

Lecompte a levélben azt mondta, hogy

„a legtöbb pedofil soha nem vesz részt pedofil cselekedetekben”, és „hogy minden embert néha vonz az ártatlanság és a fiatalság”.

A nő így folytatta: „Szerintem nagyon veszélyes a pedofilokat démonizálni és elhallgattatni.

„Ily módon a pedofil majdnem illegális és elferdített bűnözés helyzetébe kényszerül.

„Azt hiszem, bölcsebb lenne megismerni és elfogadni a pedofilt. És elfogadni, hogy a pedofília mindannyiunkban megtalálható ”

- tette hozzá.

A levelet

A levél sokakat felháborított, köztük Stefaan Sintobint, a Vlaams Belang párt parlamenti képviselőjét is, aki felszólította Brugge városát, hogy szakítsa meg a Lecompte-al való együttműködést valamint Matthias Diependaele flamand minisztert is, aki kijelentette:

„Nem tudjuk elnézni vagy normalizálni a pedofíliát. bármilyen módon, nemhogy kifogásokat keresni. ”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére