Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyomozás Cseh Katka ügyében, Márki-Zay és a félmilliós bor esete

888.hu

2021.12.09. 19:59

Ráadásul megint üzent Anonymus.

 

Miközben Cseh Katalin momentumos EP-képviselő sokmilliárdos korrupciógyanús ügyében nyomoz a NAV, megjelennek az ember szeme előtt a fiatalasszony luxusesküvőjén készült fényképek.

Ez az a csapat, amely politikai tevékenységével eddig sok hasznot nem hajtott Magyarországnak, kárunk viszont annál több származott belőle. Elég csak az általuk megfúrt és Párizs számára hozzáférhetővé tett következő olimpiára gondolni, vagy

azokra a váci vállalkozókra, az ott élő munkavállalókra, akik elől közel ötmilliárd forintot halásztak el.

Hogy az uniós források kiügyeskedésére több esélye lehet-e egy EP-képviselőnek, mint egy váci vállalkozónak, azt döntse el az olvasó. Remélhetőleg a NAV a váci házkutatása után erőteljesen folytatja a nyomozói munkát, és hamarosan a végére jár e pikáns ügynek.

 

Ostobaság a rezsicsökkentés, és a benzinárak maximalizálása helyett kisebb autókkal kellene járni Márki-Zay Péter szerint. A baloldal miniszterelnök-jelöltje azonban Budapest egyik legdrágább luxuséttermében borozott Bige Lászlóval. Egy üveg vörösbor közel félmillió forint is lehet a méregdrága étteremben – írta meg az Origo.

Márki-Zay nem titkolta,

nem érdekli, ki ad neki pénzt, sőt az ördöggel is összefog, ha kell, hogy leváltsa Orbánt.

Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el az Origo szerkesztőségének, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit tartalmazza, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa

a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról tár fel újabb megdöbbentő részleteket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére