Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vietnami és kínai drogkereskedők buktak le

888.hu

2020.02.05. 09:03

Egyikük a koronavírustól fertőzött kínai területen is járt.

Többkilónyi különböző kábítószert, hamis pénzt és hamis okmányokat találtak egy vietnami és egy kínai férfinál a rendőrök Budapesten. Egyikük találkozott olyannal, aki nemrég a koronavírustól fertőzött kínai területen járt, így a protokoll alapján meg is kellett vizsgálni, de további intézkedésre nem volt szükség.

A rendőrség információi szerint a két férfi közül a 41 éves kínai férfi volt a főnök, a végrehajtó pedig a 32 éves vietnami társa. Magyarországra rendelték és innen küldték tovább a kábítószert, de a drog jelentős részét Budapesten árulták. Egy Magyarországról álnéven feladott, több mint 3 kilogrammnyi MDMA kábítószert tartalmazó küldeményt a német hatóság a lipcsei repülőtéren foglalt le tavaly márciusban. Még abban az évben, decemberben pedig egy Spanyolországról Magyarországra érkező csomag ellenőrzésekor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 10 kilogrammnyi kannabiszt találtak.

A rendőrök végül a vietnami gyanúsítottat január 23-án Budapesten, a X. kerületben fogták el. Ruházatából metamfetamin került elő, az általa használt két lakás átkutatásakor a rendőrök 900 grammnyi MDMA-tablettát és 7,5 kilogrammnyi kábítószergyanús növényi anyagot, illetve kábítószer-kereskedelemhez használt eszközöket foglaltak le. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta. Bűntársát, a kínai férfit szintén Budapest X. kerületében, február 3-án fogták el a nyomozók. Lakásán kábítószergyanús anyagokat, hamis okmányokat és hamis eurót foglaltak le. A kábítószer-kereskedelemmel és közokirat-hamisítással gyanúsított férfit őrizetbe vették, letartóztatását kezdeményezték.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére