Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint ezeregyszáz migránst tartóztattak föl tegnap

888.hu

2022.08.18. 09:20

Növekszik a migrációs nyomás.

 

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. augusztus 17-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 755 határsértőt tartóztattak fel és 394 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 34 esetben összesen 177 határsértőt tartóztattak fel Csikéria, Bácsalmás, Katymár, Hóduna, Gara, Homorúd, Mélykút, Bátmonostor, Dávod, Kisszállás, Zsana, Petőfiszállás, Vaskút, Bácsbokod és Kelebia közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 37 esetben, összesen 477 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Röszke, Ferencszállás, Kiszomobor, Szatymaz, Ruzsa, Zákányszék, Mórahalom és Ásotthalom közigazgatási területén. Budapesten 2 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Pest megyében, Vác és Felsőpakony területén a rendőrök összesen 38 illegális migránst fogtak el. Fejér megyében a rendőrök Bicske és Pusztaszabolcs területén 14 határsértőt tartóztattak fel. Baranya megyében, Siklóson 4 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Győr-Moson-Sopron megyében a rendőrök Mosonszolnok területén 3 határsértőt tartóztattak fel. Komárom-Esztergom megyében a rendőrök Tatabánya területén 29 határsértőt tartóztattak fel. Vas megyében, Bucsu és Ólmod területén 11 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök – írja a rendőrség.

 

A rendőrség honlapján arról is beszámol, hogy a feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, indiai, török, tunéziai, marokkói, líbiai, pakisztáni, és afgán állampolgárnak vallották magukat. Személyazonosságukat viszont nem tudták igazolni.

Ezen felül négy esetben embercsempészés miatt is indítottak büntetőeljárást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére