Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tegnap több, mint háromszáz migráns állítottak meg

888.hu

2022.01.23. 09:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. január 22-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 176 határsértőt tartóztattak fel és 176 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 7 esetben összesen 78 határsértőt tartóztattak fel Kiskunhalas, Mélykút, Kunbaja, Katymár, Kelebia és Hóduna közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 26 esetben, összesen 92 határsértőt tartóztattak fel Ruzsa, Ásotthalom , Röszke, Mórahalom, Balástya, Ruzsa, Röszke Autópálya Határátkelőhely és Szeged-Gyálarét közigazgatási területén. Pest megyében Inárcs külterületén 4 határsértőt tartóztattak fel. Tolna megyében a rendőrök Paks területén összesen 2 határsértőt tartóztattak fel – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

A migránsok mikor ellenőrizték őket afgán, indiai, szír, bangladesi, török, koszovói, palesztin és albán állampolgárnak vallották magukat. Személyazonosságát azonban egy sem tudta igazolni. A meghallgatásuk után visszakísérték őket a határhoz.

 

Ezen kívül összesen 176 esetben akadályozták meg, hogy a határkerítésen átjussanak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére