Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuális erőszak miatt emeltek vádat egy nigériai férfi ellen

888.hu, police.hu

2021.05.31. 11:00

Többrendbeli szexuális erőszak miatt vádat emelt egy nigériai férfival szemben az ügyészség – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

 

A vád szerint a 23 éves férfi többször szexuális szolgáltatást akart igénybe venni, és ezen alkalmak során hat nőt támadott meg.

Ibolya Tibor fővárosi főügyész közleményében azt írta: a vádlott az első esetben, 2019. augusztus 17-én a sértett által kért összeget előre kifizette, azonban a szexuális aktus végeztével a szolgáltatás díját – a nőnél lévő további készpénzzel együtt – bántalmazással visszaszerezte.

Az ezt követő esetekben a vádlott a sértettek kérése ellenére nem adta át előzetesen a szolgáltatás díját, azt a szexuális aktus után akarta kifizetni. Amikor emiatt a nők megtagadták, hogy a vádlott részére szexuális szolgáltatást nyújtsanak, ő rájuk támadt. Legtöbb esetben

fojtogatta, bántalmazta őket, az egyik sértettet késsel fenyegette.

Három alkalommal a nők kitartó védekezése, illetve részben a kedvezőtlen helyszín miatt a vádlott vagy felhagyott a sértettek bántalmazásával, vagy a sértettnek sikerült elmenekülnie. Két esetben azonban a vádlott szexuálisan bántalmazta a nőket.

A rendőrök 2020. április 11-én, nem sokkal egy aznap elkövetett bűncselekményt követően fogták el a férfit.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfit négyrendbeli szexuális erőszakkal – ebből kettő kísérleti szakaszban maradt –, aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésével, valamint rablással vádolja, ezért végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, illetve

Magyarország területéről történő végleges kiutasítását indítványozta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére