Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közel hétszáz migránst állítottak meg tegnap

888.hu

2022.02.03. 09:00

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 2-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 345 határsértőt tartóztattak fel és 316 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 13 esetben összesen 47 határsértőt tartóztattak fel Tompa, Kelebia, Bácsbokod, Kunbaja, Kisszállás, Tataháza és Bácsszentgyörgy közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 40 esetben összesen 272 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, Öttömös, Szatymaz, Röszke, Ásotthalom és Szeged közigazgatási területén. Győr-Moson-Sopron megyében Hegyeshalom, Sopron és Győr közigazgatási területén 15, Komárom-Esztergom megyében Tata belterületén 5, továbbá Pest megyében Törökbálint belterületén 6 illegális migránst tartóztattak fel a járőrök – tájékoztat a rendőrség.

A feltartóztatott migránsok afgán, szír, algériai, bangladesi, palesztin, egyiptomi, török, brazil, ghánai, szomáliai, tunéziai és marokkói állampolgárnak vallották magukat. Ezt azonban hitelt érdemlően egyikük sem tudta igazolni, ezért a rendőrök visszakísérték őket a határzárhoz.

316 migráns esetében pedig pont a határzáron való átlépésben gátoltak meg a rendőrök.

Ezen kívül egy ember ellen eljárást indítottak embercsempészés miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére