Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét európai nagyvárosokban balhéztak a marokkói migránsok

888.hu - Origo

2022.12.15. 11:20

A marokkói szurkolók mondhatni egyéni módját választják annak, ha le kívánják vezetni a feszültséget akkor, ha nyer vagy éppen kikap a csapatuk. Főleg ha éppen a franciáktól kapják a méretes pofont...

 

Az Origo emlékeztet, hogy a katari labdarúgó-világbajnokság szerdai elődöntőjében a címvédő franciák 2-0-ra legyőzték Marokkót. A mérkőzés alatt és után Párizsban, Brüsszelben és több francia városban is az utcákon tomboltak, gyújtogattak és káoszt okoztak a marokkói migránsok, akik brutálisan összecsaptak a rendőrökkel.

A francia-marokkói elődöntő idején Párizs utcáin elszabadult a pokol, ahol mintegy 2200 rendőrt és csendőrt kellett mozgósítani, hogy megfékezzék a brutális zavargásokat. A mérkőzés után több mint 100 embert tartóztattak le, sokaknál tiltott fegyvereket találtak.

 

 

Montpellier-ben is elszabadultak az indulatok, marokkói migránsok támadtak az ünneplő francia szurkolókra. Az utcai háborúban egy fiatal férfit halálra gázoltak.

 

 

Brüsszelt megint lángokba borították az agresszív bűnözők, akik összecsaptak a rendőrökkel az utcán.

 

 

Lyon városában is zavargások voltak az utcákon, petárdákkal és rakétákkal lövöldöztek a rendőrökre, több embert is letartóztattak.

 

 

A Breitbart közölte, hogy egy marokkói migránst le is tartóztatott a francia rendőrség, miután

egy húsvágó bárddal és két késsel felfegyverkezve több embert megtámadott és megsebesített egy szupermarketben.

 

A támadás a belga határ mentén fekvő Jeumont északi település Lidl szupermarketjében történt. A 40 év körülinek mondott marokkói a pénztárnál három vásárlóra is rátámadt a húsvágó bárddal, másokat pedig körbe-körbe kergetett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére