Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Czeglédy embereinek adták át az automatákból felvett pénzt a strómanok

888.hu

2021.03.18. 09:40

A Czeglédy-ügyben a nyomozás során kiderült: összesen két és fél milliárd forintot vettek fel készpénzben vidéki bankfiókokban és automatákból a vád szerinti bűnszervezet tagjai.

 

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője azonnali kérdéssel fordult Varga Judit igazságügyi miniszterhez a keddi plenáris ülésen. Arra volt kíváncsi, hová tűnhettek Czeglédyék eltűnt milliárdjai.

Budai Gyula szerint a pénzt Czeglédyn keresztül az MSZP és a DK pártkasszájában kell keresni, több választási kampányt is ebből finanszírozhattak.

Tény: a vádirat több részlete és vádlotti vallomások is alátámasztják, hogy a strómanok által felvett milliárdos összeg Czeglédy Csabához került készpénzben.

A strómanok, az iskolaszövetkezet-vezetők és a diákmunkát szervező szövetkezetek, valamint Czeglédy munkaerő-közvetítő cége közé beépített kft. volt vezetői vallomásaik során arról számoltak be, hogy a készpénzben felvett milliókat a Human Operator szombathelyi irodájába kellett bevinniük, és ott Czeglédy közvetlen pénzügyes munkatársainak adták át. Ez eddig 2,5 milliárd készpénzben. És még nem minden.

A vádiratban egy olyan részt is találtunk, amely Czeglédy bűncselekményből származó pénzekkel való gazdagodását taglalja.

Eszerint megbízási díj, lepapírozott kölcsön és egyebek formájában még durván 400 millió forint került Gyurcsány ügyvédjéhez. Ha mindezt összeadjuk, az már 3 milliárd forint. Hogy hová tette ezt a rengeteg pénzt Czeglédy Csaba, az talány – hogy ő dőzsölne belőle, azt nem lehet mondani, ugyanis a mai napig egy lakótelepi panellakásban él, írja a pestisracok.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére